renia
|
Mi się brody nie podobają...
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Jak pan przystojny to i broda elegancka nie wadzi. Popatrzeć można ale nie testowałam organoleptycznie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja tam nie lubię się golić, bo... Nie lubię, ale brody też nie lubię...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja tam nie lubię się golić, bo... Nie lubię, ale brody też nie lubię... Na szczęście jest teraz przyzwolenie społeczne na szczeć taką kilkudniową
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo to najwygodniejsze jest.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo to najwygodniejsze jest. Pewnie. I jak się człowiek ogoli w końcu, to od razu święto
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... -jak jest u Was z oddziaływaniem pogody na wasze samopoczucie? Czy w zimne, deszczowe jesienne dni czujecie się równie dobrze jak latem?
Wytrwaj, a dobrze Ci tak będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mam do Was jeszcze kilka pytań: -zawsze szybko rosły mi włosy, paznokcie, wąsy. Czy dieta optymalna może to trochę unormować? -jak jest u Was z oddziaływaniem pogody na wasze samopoczucie? Czy w zimne, deszczowe jesienne dni czujecie się równie dobrze jak latem?
Nie za bardzo wsłuchujesz się w to co wewnątrz organizmu, zamiast patrzeć na zewnątrz? Jesteś młody i zdrowy - ciesz się życiem, a nie baw się wagą i słuchaniem organizmu. Możesz popaść w obsesję. Jedz zdrowe produkty...i nie kombinuj... Renia, jak Ty mądrze gadasz! Nic dodać, nic ująć. Co do kombinowania i popadania, to warto wspomnieć o takiej ciekawostce jak woda utleniona do wywabiania pypci na pupci i kilka innych eksperymentów szamańskich. Powyższe jest niestety skutkiem, ale nie ma związku z poniższym, ponieważ... Zwrot grzecznościowo-dystansujący "pan/pani uzyskałem i zapożyczyłem z otrzymanych, mailowych korespondencji zimową porą. O! Pani Regino! Czy dostrzegła już pani zjawisko niebywałe na tym forum, że nawiązaliśmy jaki taki kontakt z dwudziestoletnią młodzieżą? Proszę tego nie sss... aprzepaścić! Przestań pisać do mnie i o nie. Nie życzę tego sobie. ... obgadywanie kogokolwiek "za jego plecami" uznałem za nieobyczajne, chamskie i prostackie. O! A propozycja Kolegi Gavroche, abym dokonał wyboru sposobu traktowania pani Reginy jest zbliżona do postawy jaką zwykło się przybierać wobec nieboszczyka i na to moja etyka też nie pozwala. Amen!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Młodzieży, kto Was odstręczył od pisania. Jeżeli to ja jestem, napiszcie do mnie wprost: "spieprzaj dziadu" do lasu. Napisałem zrozumiale i ... merytorycznie. O! I w podobny sposób odczytam to, co napiszecie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Oczywiście, z emerytury mogą być szykowniejsze.
|
|
|
|
|
|
|
karoo
Go
|
Mam jeszcze jeden problem. Często mam wrażenie, że zalega mi"flegma" w gardle. Czym to może być spowodowane?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Masz wrażenie, czy zalega, bo to dwie różne rzeczy.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Zaziębieniem / uczuleniem?
|