Gavroche
|
W tym sęk. To są wyliczanki, bo tyle zjadłeś mając na to ochotę, do syta i z apetytem? Czy tak założyłeś z góry i tak jadłeś, niezależnie od apetytu? Kumasz różnicę?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem czy dobrze ten jadłospis rozumiem... 50g frytek do obiadu daje 20g węglowodanów? Białko z ziemniaków też liczysz?
|
|
|
|
|
|
|
karoo
Go
|
Tyle jedzenia zawsze zmieszcze. Jak jestem głodny to zjadam dodatkowo śledzia w śmietanie, kawałek żółtego sera z majonezem lub orzeszki ziemne.
@MariuszM - nie jestem żadnym kulturystom, wystarczy mi 5 kg mięśni i będzie git.
|
|
|
|
|
|
|
karoo
Go
|
Nie wiem czy dobrze ten jadłospis rozumiem... 50g frytek do obiadu daje 20g węglowodanów? Białko z ziemniaków też liczysz? 50g frytek daje 2 g białka
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tyle jedzenia zawsze zmieszcze. Jak jestem głodny to zjadam dodatkowo śledzia w śmietanie, kawałek żółtego sera z majonezem lub orzeszki ziemne.
@MariuszM - nie jestem żadnym kulturystom, wystarczy mi 5 kg mięśni i będzie git.
Świetne! 5 kilo mięśni to ~8% wagi Twojego ciała To przynajmniej pół roku ciężkiej pracy, w kuchni i na sali ćwiczeń. A Tobie wystarczy!
|
|
|
|
|
|
|
karoo
Go
|
Mnie "koksy" typu Brunejka bardziej śmieszą, niż budzą szacunek. Ja che być troszkę umięśniony.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
to trochę jak z anoreksją nigdy dość Jak patrzę na to zdjęcie widzę tam mięśnia nawet na brzuchu na rękach też coś widzę. ja takich nie mam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
to trochę jak z anoreksją nigdy dość Jak patrzę na to zdjęcie widzę tam mięśnia nawet na brzuchu na rękach też coś widzę. ja takich nie mam. Dlatego Ty jesz 3 żółteczka i jesteś Zofijeczka
|
|
|
|
|
|
|
karoo
Go
|
Coś się tam ćwiczy- więc jakieś mięśnie są. Szkoda, że nie mam fotki z liceum(ważyłem 56 kg )
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
to trochę jak z anoreksją nigdy dość Jak patrzę na to zdjęcie widzę tam mięśnia nawet na brzuchu na rękach też coś widzę. ja takich nie mam. Dlatego Ty jesz 3 żółteczka i jesteś Zofijeczka i nie wiecej jak 50g Ww
|
|
|
|
|
|
|
karoo
Go
|
Od następnego tygodnia wprowadzam zmiany: -zwiększam ilość białka do 80g -węglowodany do białka 1:0,8-1 -więcej witaminy C Mam nadzieję, że to wystarczy do pozbycia się moich dolegliwości oraz przybraniu masy. ps. Na wakacje będzie fotka
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja tam nie czekałbym do następnego tygodnia.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od następnego tygodnia wprowadzam zmiany: -zwiększam ilość białka do 80g -węglowodany do białka 1:0,8-1 -więcej witaminy C Mam nadzieję, że to wystarczy do pozbycia się moich dolegliwości oraz przybraniu masy. ps. Na wakacje będzie fotka Gavroche ma rację, że na ŻO nie trzeba liczyć i ważyć, tylko jeść wartościowe białka i tłuszcze do syta, a liczyć i ograniczać tylko węglowodany...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Od następnego tygodnia wprowadzam zmiany: -zwiększam ilość białka do 80g -węglowodany do białka 1:0,8-1 -więcej witaminy C Mam nadzieję, że to wystarczy do pozbycia się moich dolegliwości oraz przybraniu masy. ps. Na wakacje będzie fotka Jedzenie jest pełne przeróżnych substancji, niekoniecznie zidentyfikowanych przez naukę. Zwiększ różnorodność produktów w obrębie BTW, postaw na te zwierzęce, często obecnie niesłusznie pogardzane, więc tanie, wychodź na słońce i zażywaj ruchu na świeżym powietrzu, najlepiej w otoczeniu zieleni
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No, na przykład aflatoksyny! Prawdopodobieństwo niewielkie, ale ryzykować się nie opłaca.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, na przykład aflatoksyny! Prawdopodobieństwo niewielkie, ale ryzykować się nie opłaca. Grzyby bywają wstrętne Ale, ale w mleku też mogą występować i zdaje się, że migdały też lubisz
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od następnego tygodnia wprowadzam zmiany: -zwiększam ilość białka do 80g -węglowodany do białka 1:0,8-1 -więcej witaminy C Mam nadzieję, że to wystarczy do pozbycia się moich dolegliwości oraz przybraniu masy. ps. Na wakacje będzie fotka Jedzenie jest pełne przeróżnych substancji, niekoniecznie zidentyfikowanych przez naukę. Zwiększ różnorodność produktów w obrębie BTW, postaw na te zwierzęce, często obecnie niesłusznie pogardzane, więc tanie, wychodź na słońce i zażywaj ruchu na świeżym powietrzu, najlepiej w otoczeniu zieleni ...i ładnych koleżanek... wróci energia i radość życia...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Od następnego tygodnia wprowadzam zmiany: -zwiększam ilość białka do 80g -węglowodany do białka 1:0,8-1 -więcej witaminy C Mam nadzieję, że to wystarczy do pozbycia się moich dolegliwości oraz przybraniu masy. ps. Na wakacje będzie fotka Jedzenie jest pełne przeróżnych substancji, niekoniecznie zidentyfikowanych przez naukę. Zwiększ różnorodność produktów w obrębie BTW, postaw na te zwierzęce, często obecnie niesłusznie pogardzane, więc tanie, wychodź na słońce i zażywaj ruchu na świeżym powietrzu, najlepiej w otoczeniu zieleni ...i ładnych koleżanek... wróci energia i radość życia... ...a jak występuje nieśmiałość, to słodki psiak załatwia sprawę, wiem co mówię
|
|
|
|
|
|
|
|