Autor
|
Wtek: Dieta optymalna- kilka dolegliwości. (Przeczytany 69158 razy)
|
zofijeczka
Go
|
to trochę jak z anoreksją nigdy dość Jak patrzę na to zdjęcie widzę tam mięśnia nawet na brzuchu na rękach też coś widzę. ja takich nie mam. Dlatego Ty jesz 3 żółteczka i jesteś Zofijeczka i nie wiecej jak 50g Ww Dziś mam sernik luksusowy bez kruchego podkładu za to z suszoną morelą to z tego co zjem to przynajmniej jedno dodatkowe "żółteczko" się uzbiera. A wywar wciąż bulgocze - jeszcze nie wszystkie chrząstki się poodklejały, ale jest już jedwabisty w smaku i zakleja mordę. więc już nie długo koniec dzisiejszego bulgotania
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No, na przykład aflatoksyny! Prawdopodobieństwo niewielkie, ale ryzykować się nie opłaca. Grzyby bywają wstrętne Ale, ale w mleku też mogą występować i zdaje się, że migdały też lubisz Ja akurat wiem co jem. Z pełną świadomością w opozycji do przeciętnego konsumenta.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Od następnego tygodnia wprowadzam zmiany: -zwiększam ilość białka do 80g -węglowodany do białka 1:0,8-1 -więcej witaminy C Mam nadzieję, że to wystarczy do pozbycia się moich dolegliwości oraz przybraniu masy. ps. Na wakacje będzie fotka Jedzenie jest pełne przeróżnych substancji, niekoniecznie zidentyfikowanych przez naukę. Zwiększ różnorodność produktów w obrębie BTW, postaw na te zwierzęce, często obecnie niesłusznie pogardzane, więc tanie, wychodź na słońce i zażywaj ruchu na świeżym powietrzu, najlepiej w otoczeniu zieleni ...i ładnych koleżanek... wróci energia i radość życia... i znikną 2 pryszcze
|
|
|
|
|
|
|
karoo
Go
|
Dzięki wszystkim za pomoc ps. Tylko nie myślcie, że przestanę was męczył pytaniami na forum. Dopiero się rozkręcam:)
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od następnego tygodnia wprowadzam zmiany: -zwiększam ilość białka do 80g -węglowodany do białka 1:0,8-1 -więcej witaminy C Mam nadzieję, że to wystarczy do pozbycia się moich dolegliwości oraz przybraniu masy. ps. Na wakacje będzie fotka Jedzenie jest pełne przeróżnych substancji, niekoniecznie zidentyfikowanych przez naukę. Zwiększ różnorodność produktów w obrębie BTW, postaw na te zwierzęce, często obecnie niesłusznie pogardzane, więc tanie, wychodź na słońce i zażywaj ruchu na świeżym powietrzu, najlepiej w otoczeniu zieleni ...i ładnych koleżanek... wróci energia i radość życia... ...a jak występuje nieśmiałość, to słodki psiak załatwia sprawę, wiem co mówię ...i nie ma czasu ani chęci na liczenie i ważenie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, na przykład aflatoksyny! Prawdopodobieństwo niewielkie, ale ryzykować się nie opłaca. Grzyby bywają wstrętne Ale, ale w mleku też mogą występować i zdaje się, że migdały też lubisz Ja akurat wiem co jem. Z pełną świadomością w opozycji do przeciętnego konsumenta. Dreszczyk emocji to też fajne doświadczenie
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzięki wszystkim za pomoc ps. Tylko nie myślcie, że przestanę was męczył pytaniami na forum. Dopiero się rozkręcam:) W takim razie zwróć jeszcze uwagę na podpowiedź naszej Koleżanki Pani Reginy. Słusznie wspomniała o węglowodanach, ale rozważ czy przypadkiem chodzi Jej nie o ilość a właściwą porę konsumpcji. A! Bo przypomniałem sobie. W marcu, to nawet koty się marcują, bowiem od tego jest marzec. A niektóre koleżanki biorą to dosłownie i właśnie wtedy najchętniej się marzą.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po co piszesz Pani Regina? Skąd nowicjusz ma wiedzieć kto to jest? Tutaj nicki obowiązują. Przecież wyraźnie pisałam o ilości węglowodanów a nie o porze. Pora zmądrzeć. Bój Boże.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po co piszesz Pani Regina? Skąd nowicjusz ma wiedzieć kto to jest? Tutaj nicki obowiązują. Przecież wyraźnie pisałam o ilości węglowodanów a nie o porze. Pora zmądrzeć. Bój Boże.
Bój się Boga połączone z Mój Boże? Sprytne
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
oo nie widziałam jeszcze - jakaś niewprawna jestem na tamtym forum
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Surowi jesteście. Dostałam bardzo miłą odpowiedź.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie daj się zwieść Recowi, bo to tylko przygrywka do "nasrania" - z przeproszeniem. No chyba, że napiszesz, że jedynie słuszna jest formuła 4es Ponomareki&Lutz'a , a DO jest do bani, to będzie w skowronkach i tylko "narzyga". Sorki za szczerość, ale aby później nie było, że nie ostrzegałem.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na moje to Grzesko napisal calkiem z sensem akurat, bo Adasko jest juz kompletnym paranoikiem ortoreksyjno-kalkulatorowo-pomiarowym. Jak taki skrupulatny mierniczy zapedzil sie w nadwage? Moze zapomnial o lustrze pomiarowym? Tak jak pisal Anakin, niech sobie jeszcze obejrzy pare filmow typu "Trucizna nasza powszednia", "Food inc", "Our Daily Bread", "Seeds Of Death" czy "Swiat wg MOnsanto etc to sie wyleczy ze szpinakow, tahini, zamknie w bunkrze i bedzie tam zyl o kalkulatorze i wadze.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Fakt, ale i tak będzie później narzekał, że nie pachnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Od następnego tygodnia wprowadzam zmiany: -zwiększam ilość białka do 80g -węglowodany do białka 1:0,8-1 -więcej witaminy C Mam nadzieję, że to wystarczy do pozbycia się moich dolegliwości oraz przybraniu masy. ps. Na wakacje będzie fotka Jedzenie jest pełne przeróżnych substancji, niekoniecznie zidentyfikowanych przez naukę. Zwiększ różnorodność produktów w obrębie BTW, postaw na te zwierzęce, często obecnie niesłusznie pogardzane, więc tanie, wychodź na słońce i zażywaj ruchu na świeżym powietrzu, najlepiej w otoczeniu zieleni Urozmaicenie jest pożądane, kiedy dieta jest kiepska lub z pozadietetycznych powodów organizm w kiepskim stanie Nie powinno się też tłumić zachcianek (odróżniamy od fanaberii) i ani jeść tego, co nie smakuje... Witoszkową trąci?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Fakt, ale i tak będzie później narzekał, że nie pachnie.
O! Już się zaczęło propagowanie Diety Optymalnej! Kooleś&Rec są niezawodni.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bój się Boga połączone z Mój Boże? Sprytne Miało być mój Boże...
|
|
|
|
|
|
|
|
|