administ
Go
|
Jak Twój, to i lepiej... Jednakże Pismo mówi: "Nie wywołuj ..." Jak to szło? A - "... wilka z lasu nadaremno"! Albo coś pomieszałem!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Znam tą bajkę. Przyjdzie leśniczy i odstrzeli wilka...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zwrot grzecznościowo-dystansujący "pan/pani uzyskałem i zapożyczyłem z otrzymanych, mailowych korespondencji zimową porą. O! Pani Regino! Czy dostrzegła już pani zjawisko niebywałe na tym forum, że nawiązaliśmy jaki taki kontakt z dwudziestoletnią młodzieżą? Proszę tego nie sss... aprzepaścić!
|
|
|
|
|
|
|
|
karoo
Go
|
Mam do Was jeszcze kilka pytań: -zawsze szybko rosły mi włosy, paznokcie, wąsy. Czy dieta optymalna może to trochę unormować? -jak jest u Was z oddziaływaniem pogody na wasze samopoczucie? Czy w zimne, deszczowe jesienne dni czujecie się równie dobrze jak latem?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mam do Was jeszcze kilka pytań: -zawsze szybko rosły mi włosy, paznokcie, wąsy. Czy dieta optymalna może to trochę unormować? -jak jest u Was z oddziaływaniem pogody na wasze samopoczucie? Czy w zimne, deszczowe jesienne dni czujecie się równie dobrze jak latem?
DO normuje wydzielanie hormonów i porządkuje ich gospodarkę. Także jeśli, ale tylko jeśli, ten wzrost spowodowany jest zaburzeniami, to pomoże. Ciepło, sucho i słonecznie wolę, zimno, mokro i pochmurno mniej, ale stanów depresyjnych nie łapię. Miło, jak pada, posiedzieć w domu, więcej zjeść i kocykiem się przykryć A może zapuść szopę i brodę, pomoże na częste golenie i strzyżenie oraz na zimno jesienne?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zwrot grzecznościowo-dystansujący "pan/pani uzyskałem i zapożyczyłem z otrzymanych, mailowych korespondencji zimową porą. O! Pani Regino! Czy dostrzegła już pani zjawisko niebywałe na tym forum, że nawiązaliśmy jaki taki kontakt z dwudziestoletnią młodzieżą? Proszę tego nie sss... aprzepaścić! Przestań pisać do mnie i o nie. Nie życzę tego sobie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i o mnie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie za bardzo wsłuchujesz się w to co wewnątrz organizmu, zamiast patrzeć na zewnątrz? Jesteś młody i zdrowy - ciesz się życiem, a nie baw się wagą i słuchaniem organizmu. Możesz popaść w obsesję. Jedz zdrowe produkty...i nie kombinuj...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ile cm włosów przybywa Tobie miesięcznie? Znasz prawidłowe parametry? Mi rosną z rędkością 1 cm na miesiąć. To dobrze czy źle? Wolałabym, żeby rosły szybciej...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie za bardzo wsłuchujesz się w to co wewnątrz organizmu, zamiast patrzeć na zewnątrz? Jesteś młody i zdrowy - ciesz się życiem, a nie baw się wagą i słuchaniem organizmu. Możesz popaść w obsesję. Jedz zdrowe produkty...i nie kombinuj... Renia, jak Ty mądrze gadasz! Nic dodać, nic ująć.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mnie ostatnio pytaja zwlaszcza kumple z pracy czym leb smaruje, ze mi taka dzika szopa urosla.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ja mam dwóch synów w wieku ok. 30 lat (jeden ciut więcej, drugi ciut mniej). Gdybym im zaproponowała ważenie jedzenia, chyba by się zdrowo uśmieli. Rozumiem chorych...to co innego.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie ostatnio pytaja zwlaszcza kumple z pracy czym leb smaruje, ze mi taka dzika szopa urosla.
Coś jak Jimi Hendrix?
|
|
|
|
|
|
|
karoo
Go
|
Ile cm włosów przybywa Tobie miesięcznie? Znasz prawidłowe parametry? Mi rosną z rędkością 1 cm na miesiąć. To dobrze czy źle? Wolałabym, żeby rosły szybciej... Włosy rosną mi ok 2-3 cm na miesiąc, buzie to muszę golić min co 2 dzień.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To faktycznie szybko. Ale z goleniem to nie jest jakoś nietypowo. Mój szwagier golił się rano i wieczorem...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Ile cm włosów przybywa Tobie miesięcznie? Znasz prawidłowe parametry? Mi rosną z rędkością 1 cm na miesiąć. To dobrze czy źle? Wolałabym, żeby rosły szybciej... Włosy rosną mi ok 2-3 cm na miesiąc, buzie to muszę golić min co 2 dzień. No co ty. Znam takich co by ci pozazdrościli. Teraz brody są w modzie. Każda modowa reklama zawiera brodatego pana
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|