Autor
|
Wtek: Zla farmacja, szczepienia i takie tam... (Przeczytany 751315 razy)
|
|
Gavroche
|
Też nie mam gotówki, a gdybym miał, to nigdy w życiu obcemu człowiekowi nie powierzyłbym swoich pieniędzy. W tym rzecz, że te którymi obraca opłacany przeze mnie broker, już dawno nie są moje.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak pożyczone to bardzo dobry wybór.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
A ja się bawię, ale mój makler zaleca wstrzemięźliwość względem "fałwej". tak , tak , dla mnie to synonim konował i makler , takie same czarodzieje. Wiem co mówię.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Można używać też terminu broker.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dzisiaj na polszmacie bylo o szczepieniach, ze liczba nieszczepionych wzrosla o 100% Jakis mundry expert mowil, ze to dlatego, ze ludzie nie zdaja sobie sprawy z zagrozenia, ze czuja sie bezpieczni, ze slonce swieci i tecza na tle jednorozcow......no tak ogolnie. Bredzil o czymkolwiek, ze wroci polio i dzuma ale ani slowa o toksycznosci i powiklaniach.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Na razie jesteśmy chronieni "populacyjnie", znakomita większość jest zaszczepiona. Pytanie tylko czy to coś daje w naszych warunkach? Jeśli trend antyszczepionkowy się utrzyma, to będziemy mogli się przekonać naocznie, na ile opanowanie chorób zakaźnych to medycyna, a na ile higiena.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Piętnaście lat super fuchy i co? Nie można już napisać: "dalsze badania są konieczne" Tak sobie sknocić interes...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ha, nie ma? Teraz przeciwnicy beda musieli udowodnic, ze nie ma
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Opatentować i czekać na Nobla!
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo to trzeba nieźle "kombinować", aby jako producent trafić do tego "raju"...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
syndrom Kulczyka ? Niewydolność wielonarządowa po przebytej operacji była przyczyną śmierci Moniki Zbrojewskiej, b. wiceminister sprawiedliwości - wynika ze wstępnych ustaleń po sekcji zwłok - poinformował w środę rzecznik prokuraturatury okręgowej w Warszawie Przemysław Nowak. "Końcowa i pełna opinia z sekcji zwłok zostanie sporządzona w ciągu kilku tygodni. Z uwagi na tajemnicę lekarską nie podajemy żadnych dalszych informacji dotyczących stanu zdrowia lub procesu leczenia zmarłej" - dodał rzecznik prokuratury. i jak tu nie wierzyć w teorie spiskowe? Operacja , następnie się zapiła i jechała samochodem. Wyrzucili ją z ministerstwa i zmarła . słaba układanka
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
syndrom Kulczyka ? Niewydolność wielonarządowa po przebytej operacji była przyczyną śmierci Moniki Zbrojewskiej, b. wiceminister sprawiedliwości - wynika ze wstępnych ustaleń po sekcji zwłok - poinformował w środę rzecznik prokuraturatury okręgowej w Warszawie Przemysław Nowak. "Końcowa i pełna opinia z sekcji zwłok zostanie sporządzona w ciągu kilku tygodni. Z uwagi na tajemnicę lekarską nie podajemy żadnych dalszych informacji dotyczących stanu zdrowia lub procesu leczenia zmarłej" - dodał rzecznik prokuratury. i jak tu nie wierzyć w teorie spiskowe? Operacja , następnie się zapiła i jechała samochodem. Wyrzucili ją z ministerstwa i zmarła . słaba układanka Stonoga napisal na swojej stronie, ze miala raka mozgu. Wczoraj na se.pl bylo tez.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|