Autor
|
Wtek: Zla farmacja, szczepienia i takie tam... (Przeczytany 734172 razy)
|
administ
Go
|
To wielkie szczęcie, że pojawił się ktoś taki jak Jerzy Zięba! Trzymam kciuki i życzę powodzenia.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To wielkie szczęcie, że pojawił się ktoś taki jak Jerzy Zięba! Trzymam kciuki i życzę powodzenia. Karierowicze wszystkich krajów...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Może być, że trzeba mieć schelatowaną szyszynkę suplementami, poczynając od C, JwKJ i turmeric, żeby odczuwać przyjemność szarpania się z Goliatem i jeszcze jakoś to upchać w modelu biznesowym. Zawapnieni, zafluorowani, zaciążeni metalami i zaczarowani medialną kapitalistyczną "wolnością" chcą tylko żreć i żyć i pilnować by bliźni nie dostał czegoś na co nie zasłużył. Chyba ujdzie, bo wyraziłem się dostatecznie niejasno głupio.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To wielkie szczęcie, że pojawił się ktoś taki jak Jerzy Zięba! Trzymam kciuki i życzę powodzenia. Karierowicze wszystkich krajów... Ale to niebywały sukces przecież, żeby tak firmę wypromować z nieczego w trzy lata! Tylko gratulować i uczyć się.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
To wielkie szczęcie, że pojawił się ktoś taki jak Jerzy Zięba! Trzymam kciuki i życzę powodzenia. Optymalni mu pomogli.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to świetnie. To Forum też bardzo zyskało dzięki temu.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No przecież mówię. Jestem za, a nawet przeciw.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
A to świetnie. To Forum też bardzo zyskało dzięki temu. Dzięki ziębie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jeszcze więcej niż dzięki Dobrej Zmianie?
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Jasne, ileż tu postów przez to dodatkowo, a ile kliknięć! A to już nie ode mnie, Na tego ptaszka pi raz pierwszy zareagowałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Jasne, ileż tu postów przez to dodatkowo, a ile kliknięć! A to już nie ode mnie, Na tego ptaszka pi raz pierwszy zareagowałam. Tego ptaszka, czy tę ptaszynę?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo głupi wyrok! Może jeszcze Pana Boga oskarżyć, za to że przy poczęciu nie daje ostrzeżenia, że życie kończy się śmiercią?
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Skoro rozum ukierunkowują (stadku) media, to wolna wola. Ponoć każdy jakiś ma.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Palił papierosy, bo nie wiedział, że powodują powikłania, teraz na każdej paczce ma w formie obrazkowej wykazane powikłania, a i tak pali dalej...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nawet lepiej, bo w czasie palenia może sobie obrazki pooglądać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|