Autor
|
Wtek: Zla farmacja, szczepienia i takie tam... (Przeczytany 734208 razy)
|
Blackend
|
Jasne, jest tyle piękniejszych celów w życiu niż gromadzenie papieru bankowego. Makulatura nie jest zła aby móc zrealizować swoje cele w życiu, szczególnie jak się ma rodzinę. Ale nadmiar jak i jej całkowity brak jest oczywiście szkodliwy. Przy patencie obłowił by się jak zwykle kto inny, bo prawo przy dużych zyskach zwykłych obywateli nie chroni, tylko bogatych.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Tak sobie teraz uprzytomniłem, tzn. już dawno, ale teraz sobie przypomniałem: Kombinuj dalej, może dojdziesz DO ... Napisać książkę, lub ze trzy i to wszystko, dalej - niech się dzieje wola nieba.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Za głupi jestem na wartościową książkę. Ale jak Ty napiszesz, to może z chomika sobie ściągnę.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak sobie teraz uprzytomniłem, tzn. już dawno, ale teraz sobie przypomniałem: Jest gość w Polsce z nieprzeciętną wiedzą i chętny jeszcze w dodatku (choć mówi że nie ) na podzielenie się z nią i wykorzystanie dla zdrowia (już nie chcę używać górnolotnych frazesów "dla dobra") Polaków i nic się nie da z tym zrobić - niewiarygodne. I wcale nie chodzi o wmuszanie ludziom Żywienia Optymalnego, tylko naukę higienicznego obchodzenia się z własnym organizmem - proste, a jednak nie do zrealizowania. Nie tylko w Polsce jest taki sprzeciw. To jest trend globalny, korporacji farmaceutyczno-spożywczych... Zarabia się na chorych ludziach a nie na zdrowych... na "leczeniu" permanentnym lekami, a nie wyleczeniu nieprzetworzoną, naturalną żywnością...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie tylko w Polsce jest taki sprzeciw. To jest trend globalny, korporacji farmaceutyczno-spożywczych... Zarabia się na chorych ludziach a nie na zdrowych... na "leczeniu" permanentnym lekami, a nie wyleczeniu nieprzetworzoną, naturalną żywnością... W tym sęk, że głupotę można wykorzystać, tylko trzeba wiedzieć jak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Złoty
Czyli złota proporcja - w praktyce.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dlatego jest jak jest i trzymajcie się dalej Dobrej Zmiany, aby prawo i sprawiedliwość po wsze czasy trwało.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Można skusić się na piwo, choć po jakimś czasie po prostu przestaje ono smakować. Czyż nie krążą plotki, że jakiś czas to i pół wieku może być.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jasne, a święcona woda indykatorem nawiedzenia przez Szatana.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Starają się jak mogą... Sprywatyzowanie służby zdrowia farmacji by nie było na rękę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|