Autor
|
Wtek: Zla farmacja, szczepienia i takie tam... (Przeczytany 733391 razy)
|
Gavroche
|
Eksperyment grozi wybiciem populacji komuszej i po komuszej. A to grozi kompletną anarchią. Dot. skuteczności. Owszem, im skuteczniejsza broń, tym ostrożniej... Szalony Kapelusznik już był, choć jak obserwuję dokoła siebie i czytam szanownych kolegów, to nie jestem taki pewien czy on był szalony
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Najtrudniej ponoć siebie samego ocenić. O pracowitości nie wspomnę.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Eksperyment grozi wybiciem populacji komuszej i po komuszej. A to grozi kompletną anarchią. To chyba dobrze, czyż nie?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Najtrudniej ponoć siebie samego ocenić. O pracowitości nie wspomnę. Ba! Jest to niemożliwe, żekłbym Pracowitość też jest w Wiki.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Eksperyment grozi wybiciem populacji komuszej i po komuszej. A to grozi kompletną anarchią. To chyba dobrze, czyż nie? Jeśli chodzi o komuchów, to tak, ale jeśli o ludzi, to nie wiem
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mi by pasowało, bo po co mi władza?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mi by pasowało, bo po co mi władza? Mi się kiedyś śniło, że zostałem jedynym facetem na Ziemi
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi by pasowało, bo po co mi władza? Władza jest niepotrzebna, ale jakieś struktury pilnujące bezpieczeństwa by były potrzebne... przynajmniej do czasu, aż ludzie fizycznie i psychicznie się zregenerują (o ile to nastąpi... )
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bez utopii budować przyszłość, to jest tak samo, jak bez planów budować dom...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To utopia i zdaje sobie z tego sprawę, choć przyznam że bardzo przyjemna. Tak jak u Niemena? No fajnie by było...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Eksperyment grozi wybiciem populacji komuszej i po komuszej. A to grozi kompletną anarchią. To chyba dobrze, czyż nie? Jeśli chodzi o komuchów, to tak, ale jeśli o ludzi, to nie wiem Ciekawość- zdarza się potrzeba ją zaspokoić, to kwestia próby. I nikogo nie ma potrzeby przy tym wybijać. O! Ta wypowiedź wspomina coś o akceptacji planu dawno temu już wypróbowanego i przy nieco wymuszonej okazji omówionego. Mi by pasowało, bo po co mi władza? Mi by pasowało, bo po co mi władza? Władza jest niepotrzebna, ale jakieś struktury pilnujące bezpieczeństwa by były potrzebne... przynajmniej do czasu, aż ludzie fizycznie i psychicznie się zregenerują (o ile to nastąpi... ) Spoco, przecież wybieram się do Ostrzyc.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
|
|