Autor
|
Wtek: Zla farmacja, szczepienia i takie tam... (Przeczytany 734786 razy)
|
Gavroche
|
To wymyśl jakąś ściemę, w której się dobrze orientujesz i kręć lody.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale co ? Masz pomysła może?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dawaj co mi tam szkodzi
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jarku, 200k euro, połowa teraz połowa po przesłaniu. To jest pomysł skuteczny i opracowany w 100%. Mam też tańsze, o skuteczności 60:40, 50:50 lub, za naprawdę niewielką kasę, możesz kupić całkowitą porażkę.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
teraz na fali jest biznes na wacie . Znaczy się, na karuzelowym VAT cie. Musisz założyć 9 firm , to proste. Instrukcje dostępne w internecie w prasie brukowej
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to nie ,dziękuje skończę jak oni ,ten zdrowy żebrak zadowoli mnie he, wyleczony dziękuje .
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
gdybym miał rozpoczynać biznes - handel, wszedłbym w to, perspektywiczna rzecz. Na szczęście nie przyłożę ręki do degenerowania rodu ludzkiego. Żarło coraz gorsze i żeby to smakowało i jako-tako przeleciało przez przewód pokarmowy to trzeba zagryźć tabletką przeciwbólową. No bo po to są, aby nam pomagać w kłopotach
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mało,,do dwudziestki dociągną , a potem zobaczymy. Pewnie już coś nowego mają ,czymś ogłupić trzeba by się dalej kręciło.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Bardzo dobrze, oby więcej. Może w końcu dotrze, że nasz "schemat szczepień obowiązkowych" nie dla wszystkich dzieci się nadaje. A skoro tak, trzeba go zindywidualizować i słuchać rodziców, którzy są z dzieckiem na co dzień... Dla mnie szczepienia w trakcie karmienia piersią to dziwaczny pomysł, a przed szczepieniem powinno się zbadać miana przeciwciał. W weterynarii się tak robi, a medycyna ludzka jest piesiont lat...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Szydło o służbie zdrowia: teraz jest system nieludzkimyślicie, że jest z nami? nie chodzi o to, że mało pieniędzy na wycinanie, diagnostykę, naświetlanie. świadomie oszukuje, czy nieświadomie? http://stooq.pl/n/?f=986481najlepsze kasztany rosną na placu Pigalle, Zuzanna lubi je tylko jesienią, przesyła ci świeżą partię a najlepsze warzywa są w biedronce , ja tam często kupuję, ktoś powiedział
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie mają zielonego pojęcia o tym jak nie zrobić sobie kuku. Pierwszy świeży jeszcze przyklad, to miliarder z Poznania. Dlatego nieświadome. Natomiast brak zgody na prywatyzację SZ, to już jest świadome, oj jak bardzo świadome.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, bo koszenie kasy odchodzi i z NFZ, gdzie są kolejki i prywatnie, gdzie przyjmują od ręki odesłanych z NFZ-tu. Fantastyczny układ biznesowy, bo o leczeniu nie ma mowy oczywiście, z wiadomych przyczyn...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przyczyny jak zwykle są nieznane...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No właśnie coś mi się obiło o uszy, że teraz tu zaczyna być lepiej, ale nie siedzę w tym środowisku i szczegółów nie znam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|