administ
Go
|
Do niemieckich mediów by się nadał...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja zdanie o obecnym rządzie wyrażę za rok, może dwa... Albo i szybciej, jak coś zrobią ewidentnie złego przeciwko obywatelom Polski i to z premedytacją...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a w socjologii definicja grupy jest nieco inna . Ale te definicje przypadły mi do gustu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ty to jesteś! Obiektywna... Przynajmniej się staram. Na pewno jestem wierna sobie... To znaczy mam swoje zdanie (a nie zdanie jakiegokolwiek "szefa")...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tutaj widać co i jak...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
a w socjologii definicja grupy jest nieco inna . Ale te definicje przypadły mi do gustu. Mnie tutaj bardziej pasuje słowo "masa" (albo lemingi ) niż "grupa"... Taka "grupa" zabiła Sokratesa w imię demokracji...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A szkoda, chętnie poznałbym opinię.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
biegłego medycyny ? Mój oszust po prostu mówi, że ze złych źródeł wiedzy korzystam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I bardzo dobrze twierdzi.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
jasne, nie po to tyle lat zakuwał . Aby później ktoś go pouczał co ma przepisywać
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
biegłego medycyny ? Mój oszust po prostu mówi, że ze złych źródeł wiedzy korzystam. Oczywiście że tak ,jak ma to odróżnić ?Po co się tym tak napawać ,przecież konfrontacja Tobie szkodzi . Swoje robić to najlepsze lekarstwo .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Swoje robić to najlepsze lekarstwo . ale robić swoje, to tak niewiele
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Swoje robić to najlepsze lekarstwo . ale robić swoje, to tak niewiele A właśnie że nie ,bo to solidny obszar pracy ,przynosi duże zyski .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A szkoda, chętnie poznałbym opinię. Znasz ją lepiej chyba niż ja sama...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|