Autor
|
Wtek: Zla farmacja, szczepienia i takie tam... (Przeczytany 733478 razy)
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ale to żadna łaska. To są spółki akcyjne i muszą publikować sprawozdania finansowe. Tylko fundusz łapówkowy ma różne nazwy w różnych koncernach. To się ładnie u nich nazywa, przeważnie. Łaską wydaje mi się zgoda, żeby oszuści dilerzy zgodzili się na podanie ich nazwiska. Pewnie, że nie zgodzą się. Przecież za korumpowanie lekarzy w Tuczarni posłano do pierdla, a w Rumuni, Bułgarii i Polsce nawet nikt nie słyszał o aferze. Należy się. Ci co biorą - bezkarni.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dawniej nie noszono okularów przeciwslonecznych, nie smarowano się kremami, przebywali prawie cały dzień na słońcu i raków nie było (może gdzies sporadycznie jakiś mały )... Ja akurat muszę się posmarować lub naoliwić bo opalam się na raczka i skóra mi schodzi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale chyba nie kremem z filtrem...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie, zwykłym do opalania, bo żona właśnie odwrotnie chce się opalić, a nie może tak szybko jak ja. Ale z tym rakiem, to też przegięcie w drugą stronę, filtr uv ma wywołać raka? To wszyscy co noszą okulary z filtrami uv dostaną raka oczu? Albo witryny sklepowe z folią uv, co wszyscy tam dostaną raka?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wszyscy nie, bo to nie jedyny czynnik, ale korelacja filtrów z rakiem jest wyraźna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale ja się na tym nie znam i wolę się z Młodszym Kwaśniewskim ponudzić, bo nudę trzeba szanować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A na nudy to trzeba sobie zasłużyć .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
spoko. Zosia ma już 3 skierowania w domu
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tylko do kobiet dzwonią ,widocznie jest za dużo
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
spoko. Zosia ma już 3 skierowania w domu Do mnie średnio 3 razy w roku dzwonią. Albo jestem w wieku ryzyka, albo do wszystkich tak dzwonią, albo urządzenia beczynnie stoją i trzeba klientów przyganiać. Kasiorka musi być. A jak coś wykryją to pewnie jeszcze premię mają...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Wszyscy nie, bo to nie jedyny czynnik, ale korelacja filtrów z rakiem jest wyraźna. Bo marchewki nie jedzą tyle co potrzeba. Suplementacją się nie interesują, a karoten w pigułce sprawę by załatwił "...trafiając celnie w odpowiednie komórki..."
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|