administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
https://www.youtube.com/watch?v=e8CsefOZ__4ZiÄba teĹź mĂłwi, Ĺźe to oszuĹci. Ĺťe gdyby szczepionka byĹa lekiem, to nigdy niedopuszczona byĹaby do uĹźytku. Ale na szczÄĹcie nie jest. MoĹźna tak sobie w Tuczarni omijaÄ prawo majÄ
c na wzglÄdzie najwyĹźsze dobro - czyli nasze zdrowie.  Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takie "bezstronne" media czepiajÄ
siÄ "stronniczego TVPiS"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Nie mnie oceniaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To juĹź nie wiem kto powinien obiektywnie oceniaÄ... Chyba nie ma obiektywizmu. Dobrze, Ĺźe sÄ
przeciwstawne subiektywne oceny w mediach... Ale powinni byÄ naukowcy niezaleĹźni od farmacji i polityki...Tylko z czego oni by siÄ utrzymywali... Powinien byÄ rzÄ
d taki, ktĂłry nie jest na usĹugach korporacji... Wtedy zleciĹby uczciwe badania...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ale ja nie o tym...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O tamtym...?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ja, czyli jo.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
To juĹź nie wiem kto powinien obiektywnie oceniaÄ... Chyba nie ma obiektywizmu. Dobrze, Ĺźe sÄ
przeciwstawne subiektywne oceny w mediach... Ale powinni byÄ naukowcy niezaleĹźni od farmacji i polityki...Tylko z czego oni by siÄ utrzymywali... Powinien byÄ rzÄ
d taki, ktĂłry nie jest na usĹugach korporacji... Wtedy zleciĹby uczciwe badania... No i Ĺźeby sprawiedliwie byĹo ,bo uczciwi teĹź majÄ
swoje bajeczki
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
I fajnie. Lepiej na szczepionkach zarabiaÄ, niĹź liczyÄ trupy z wojny.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Jak paĹstwowy szpital pĹaci karÄ, to dostaje od paĹstwa na niÄ
pieniÄ
dze, wiÄc to tylko przekĹadanie z kieszeni do kieszeni plus/minus podatek, czyli zabawÄ w "kary" fundujÄ
prywaciarze.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
DziĹ Ĺźaden system siÄ nie sprawdzi w tym kraju, bo ludzie majÄ
tylko "wielkie wymagania" i nic z siebie, jak nie muszÄ
. I jest to caĹkowicie zrozumiaĹe przyzwyczajenie po tylu latach rozkrÄcania tu socjalu.Â
|
|
|
|
|
|
|
|