|
administ
Go
|
A kto jest zainteresowany?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A skąd ja mam wiedzieć? Chyba Radomiak interesuje się szczepieniami, Anulka, Teresa...ja coraz mniej, bo ileż można?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
No ja już mam pełen komplet szczepień, info jest dla potomnych
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zawsze można szczepić się po raz kolejny. Np. przeciw grypie ptasiej i świńskiej...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A skąd ja mam wiedzieć? Chyba Radomiak interesuje się szczepieniami, Anulka, Teresa...ja coraz mniej, bo ileż można? A bo dla mnie, to uroczy temat A 2,7,14,69... a dziecko tej malutkiej ile (chyba przeżyje).
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Trudno powiedzieć, czasem jestem jakaś zakręcona, nawet mąż mi to mówi
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Trudno powiedzieć, czasem jestem jakaś zakręcona, nawet mąż mi to mówi Czyj mąż? Własnemu przesadnie nie ufaj - ma swój interes.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
[ Zmiany ilości plemników w ejakulacie. Przyczyny i skutki. Wymieranie Polski. Mirosław Dakowski Nie jestem medykiem. Ale czytam. „Coś” się systematycznie dzieje z męską płodnością. Uczciwy lekarz mówi: Przed pół wiekiem norma było 200 milionów plemników na ejakulat. A 50 milionów – to była granica bezpłodności. Teraz – 50 to już „dobrze”, a 10- to „granica bezpłodności”. [por. z danymi WHOP na końcu tekstu]. Czytałem, że nad Missisipi płodność znacznie zmalała, bo.. w wodzie pitej branej z rzeki są pozostałości „pigułek’ używanych przez kobiety, których mocz spływa do rzeki. A chłopy przez picie takiej wody babieją.. W Polsce współczynnik dzietności (tj dzieci na kobietę w wieku rozrodczym)w 2012 roku wyniósł 1.29 – 1.30. Daje nam to 212 – 217 miejsca na świecie!! Czyli szybkie wymieranie. ] 500+ ma być w zestawie "lekarstw"...?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
500+ jest tylko po to aby zniszczyć polski potencjał gospodarczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To nic nie da w dłuższej perspektywie ponieważ system znowu splajtuje. Bardziej obstawiam krótkowzroczne czerpanie korzyści (wysoka preferencja czasowa). Albo to już ostatnie stadium degrengolitis podając za Parkinsonem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|