|
Blackend
|
Jasne, ale prywatnie jak zwykle.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Robota prywatna, po francusku..."
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Czyli zarażają grypą. Obowiązek szczepienia byłby dobrym rozwiązaniem
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to tak jak z legalną eutanazją, lekarze też masowo unikają radio i chemioterapii, jak się rak im trafi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widzą jak to "pomaga"...
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Ale przecież lekarze nie chorują na raka, bo oni żywią się "zdrowo" zgodnie z zaleceniami ich kolegów dietetyków z IŻiŻ oraz WHO, tylko troszkę, nieco .....żyją krócej w "zdrowiu" od przedstawicieli innych zawodów, którzy żywią się "nie zdrowo"
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Widzą jak to "pomaga"... Jasne, walą tabunami do "naturalistów"...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widzą jak to "pomaga"... Jasne, walą tabunami do "naturalistów"... A pisałeś, że: "lekarze też masowo unikają radio i chemioterapii". Nie wiem co oni robią. Pewnie różnie to jest...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to napiszę jeszcze raz: walą tabunami do "naturalistów"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Śmierć jest lepsza od cierpienia"... Czy za "naturalistów" uważasz przedstawicieli terapii naturalnych, niekonwencjonalnych (niefarmakologicznych)?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to tak jak z legalną eutanazją, lekarze też masowo unikają radio i chemioterapii, jak się rak im trafi. Moja znajoma opiekuje się chorym lekarzem. Ma termin na eutanazję, ale nie chce. Wybrał zioła z Tybetu, i ponoć zdrowieje. Na więcej mnie nie stać, żeby dociekać co i jak. Siebie ledwo ogarniam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo dobrze, może "alternatywne" terapie "naukowo" są do bani, ale wielu ludzi się pozbyło paskudnych objawów dzięki nim.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
A to napiszę jeszcze raz
Co by tu jeszcze raz wkleić?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo dobrze, może "alternatywne" terapie "naukowo" są do bani, ale wielu ludzi się pozbyło paskudnych objawów dzięki nim. Jak pisał prof. Julian Aleksandrowicz: "Wolę być wyleczony przez szarlatana niż uśmiercony przez sławę medyczną"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wolę być bogaty, zdrowy i młody niż stary, biedny i bezzębny.
|
|
|
|
|
|
|
|