Autor
|
Wtek: Zla farmacja, szczepienia i takie tam... (Przeczytany 734350 razy)
|
Zyon
|
To wielkie szczęcie, że pojawił się ktoś taki jak Jerzy Zięba! Trzymam kciuki i życzę powodzenia. Karierowicze wszystkich krajów... Ale to niebywały sukces przecież, żeby tak firmę wypromować z nieczego w trzy lata! Tylko gratulować i uczyć się. Oczywistosc, przeciez nikomu nie ukradl tych pieniedzy, na pewno nie zaszkodzil a mysle, ze wielu pomogl. Karierowicze to sa w spolkach skarbu panstwa A "dziennikarze" jak im farma zaplaci to policza kazdemu pieniadze, bo to co ludzie wydali na Ziebowe produkty to nie wydali na leki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Dla mnie to oczywista oczywistość. Do tego nigdy złego słowa o Doktorze, a wręcz przeciwnie. Oby się wiodło jak najlepiej.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niczym się nie różni od każdej innej firmy suplementacyjnej. No może oni nie gadają do wody.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jakby się dało DO zrobić w tabletce, to dopiero kasiorki by się nazgarniało! Na szczęście się nie da.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Za to Arkadie się da i dalej można trzepać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dla mnie to oczywista oczywistość. Do tego nigdy złego słowa o Doktorze, a wręcz przeciwnie. Oby się wiodło jak najlepiej. Pelna zgoda, i przede wszystkim: jemu sie chce. Niektorzy chcieliby miec ale im sie nie chce robic.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Niektorzy chcieliby miec ale im sie nie chce robic.
Komunistyczne geny...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najłatwiej to o sprawiedliwości społecznej jojczyć.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niektorzy chcieliby miec ale im sie nie chce robic.
Komunistyczne geny... A jak, ale jego kase z checia policza i bezinteresownie pozawidza
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Jasne, zabrać i rozdać sprawiedliwym, bo po co mu tyle?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
jak by się dało DO zrobić w tabletce Podobno się dało, natura zrobiła, żółtko się nazywa, zero szans na patent.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W syropie spokojnie się da. Śmietanka, żółtka i cukier. Dla rotujących olej, maślanka i sok warzywny.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W syropie spokojnie się da. Śmietanka, żółtka i cukier. Dla rotujących olej, maślanka i sok warzywny. Admin miał już przepis na batona dla dzieciaków ale z drugiej strony odzewu i zainteresowania nie było.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak sobie teraz uprzytomniłem, tzn. już dawno, ale teraz sobie przypomniałem: Jest gość w Polsce z nieprzeciętną wiedzą i chętny jeszcze w dodatku (choć mówi że nie ) na podzielenie się z nią i wykorzystanie dla zdrowia (już nie chcę używać górnolotnych frazesów "dla dobra") Polaków i nic się nie da z tym zrobić - niewiarygodne. I wcale nie chodzi o wmuszanie ludziom Żywienia Optymalnego, tylko naukę higienicznego obchodzenia się z własnym organizmem - proste, a jednak nie do zrealizowania.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale jakby się dało DO zrobić w tabletce, to dopiero kasiorki by się nazgarniało! Na szczęście się nie da. Miałem kiedyś coś zbliżonego gdy jeszcze było przystępne cenowo. Paczka 200g ze 3,50 kosztowała. Teraz gdzieś po 10zł. Aha! tabletki były w formie migdała.
|
|
|
|
|
|
|
|
|