Autor
|
Wątek: Zla farmacja, szczepienia i takie tam... (Przeczytany 734393 razy)
|
vvv
Gość
|
Jest postÄp - jest! These advantages led to WI-38 quickly replacing primary monkey kidney cells for human virus vaccine production. https://en.wikipedia.org/wiki/WI-38Frank & Stein siÄ nie umywajÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Matko boska, plecak przetrwania w garsc i do schronu pedem Mam nadzieje, ze wojsko otoczylo teren a helikoptery napalmem wypalaja do golej ziemi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
To podobno UkraiĹcy chorujÄ
. No i ta "epidemia", brzmi strasznie, a to raczej powinno byÄ ognisko epidemiczne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
MoĹźesz robiÄ wszystko, byle nie sprzeciwiaÄ siÄ paĹstwu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i farmacji, ktĂłra wywiera presjÄ na rzÄ
d, na lekarzy i na nas... Ale i tak siÄ sprzeciwiam i namĂłwiĹam syna, aby nie zgodziĹ siÄ na szczepienia. I zobaczymy co bÄdzie dalej. KupiÄ popcorn i bÄdÄ siÄ temu przyglÄ
daÄ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Teraz jest zero cukru, zero kalorii, to niektĂłrzy myĹlÄ
, Ĺźe da siÄ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
WartoĹÄ "mniej niĹź zero"...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zero kalorii to jest tylko na wejĹciu, potem bakterie robiÄ
czary mary i moĹźna nawet przytyÄ.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj na wejĹcie "moja Pani" mĂłwi do mnie przejÄtym gĹosem - "SĹyszaĹa Pani co siÄ dzieje"? Ja odpowiadam - Nie, a gdzie, co, o co chodzi? A Ona - "Epidemia odry jest" BoĹźe, to naprawdÄ na ludzi dziaĹa, bojÄ
siÄ, chcÄ
byÄ szczepieni. A jeszcze mĂłwiĹa, Ĺźe jej mama jest przestraszona, bo "naleĹźy do starego pokolenia i pewnie nie byĹa szczepiona i nie wiadomo co teraz bÄdzie, bo nawet przypadki Ĺmiertelne sÄ
" . WedĹug niej wszyscy powinni byÄ obowiÄ
zkowo szczepieni, ale na koszt paĹstwa... Brak sĹĂłw... Pewnie tak jak chyba Zyon pisaĹ, powinniĹmy siedzieÄ w schronach...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
A to wspaniaĹa,, patriotyczna postawa, dla dobra Polski i PolakĂłw - fantastycznie! 10 przypadkĂłw na 36mln - gorsze od ADIDASA? A! I koniecznie poradĹş tej pani, Ĺźeby jak najszybciej zaszczepiĹa matkÄ, bo tak radzÄ
najwiÄksze autorytety w tym kraju i nie tylko.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to wspaniaĹa,, patriotyczna postawa, dla dobra Polski i PolakĂłw - fantastycznie! 10 przypadkĂłw na 36mln - gorsze od ADIDASA? ....................... Nawet od NIKE...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Jakie zaĹ "NIKE" - nic nie rozumiem!Â
|