Dasna
Go
|
Tylko nie wstawiać fotografii żadnych glutków. A ja dzisiaj i smietanka, i żółtka, i ser żółty, i ... no i co. A w planie karkówka. Zmieszałam białka. I co teraz ze mną będzie? Oj doloż moja doloż.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Glut na glucie z tego wyjdzie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...glutaminian sodu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale dr Ewa nie wygląda młodo . Oponka taka solidna. No niestety, to samo zauwazylem i pomyslalem jak kiedys ten film ogladalem. Ale tylko pare minut, serio cos tam potem mowi negatywnie o DO?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale dr Ewa nie wygląda młodo . Oponka taka solidna. No niestety, to samo zauwazylem i pomyslalem jak kiedys ten film ogladalem. Ale tylko pare minut, serio cos tam potem mowi negatywnie o DO? Napisałbym od czego ta oponka i podpuchnięte oczy, ale nie będę taki...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wiedziałam, że dobrze to nie wróży. Szczęście, że masz talerz dziesięciokilowy... Tak, tylko w tym nadzieja.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale dr Ewa nie wygląda młodo . Oponka taka solidna. Ale tylko pare minut, serio cos tam potem mowi negatywnie o DO? Negatywnie o DO? No, coś ty. Ucz się jak "pozytywnie" mówić o DO.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyżby Twój indykator zawiódł i zainteresowałeś się frajerem?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale dr Ewa nie wygląda młodo . Oponka taka solidna. Ale tylko pare minut, serio cos tam potem mowi negatywnie o DO? Negatywnie o DO? No, coś ty. Ucz się jak "pozytywnie" mówić o DO. No nie chce mi sie tego sluchac, moze kiedys, ale co tam mowi?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ale dr Ewa nie wygląda młodo . Oponka taka solidna. Ale tylko pare minut, serio cos tam potem mowi negatywnie o DO? Negatywnie o DO? No, coś ty. Ucz się jak "pozytywnie" mówić o DO. No nie chce mi sie tego sluchac, moze kiedys, ale co tam mowi?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale dr Ewa nie wygląda młodo . Oponka taka solidna. Ale tylko pare minut, serio cos tam potem mowi negatywnie o DO? Negatywnie o DO? No, coś ty. Ucz się jak "pozytywnie" mówić o DO. No nie chce mi sie tego sluchac, moze kiedys, ale co tam mowi? Mówi tak samo ciekawie jak pisze...
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Poswiecilem godzinke i oglądnąłem ten wywiad w oczekiwaniu na cos nieznanego i ciekawego. W koncu 25 lat analiz powinno przynieść wymierne rezultaty se pomyślałem. Pomijając smichy i chichy oraz to co Adas z DD ma pod kolanem, to dowiedziałem się, ze dieta Kwaśniewskiego to tylko boczek i smalec. Porownuje ja do postu na ktorym zjada sie tylko tluszcz. Chwali sie, ze sama na niej byla w 1995r, a teraz posci tylko od czasu do czasu Spawia dziwne wrazenie jak na osobe, ktora dumnie się chełpi licencja doradcy DO.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale gdyby w pierwszej swojej książce tytułu nie zaczęła od słów "Dieta Optymalna", to wątpię czy jakieś zainteresowanie by nią wzbudziła...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|