Zyon
|
oraz to co Adas z DD ma pod kolanem, Adasko znowu chory? Siatkowke mial odklejona czy cos z okiem, zapasl sie okrutnie, teraz cos z kolanem? Stop the madness!!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Adaś to okaz zdrowia, bo jest na "jedynie słusznej", a reszta to plotki...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
oraz to co Adas z DD ma pod kolanem, Adasko znowu chory? Siatkowke mial odklejona czy cos z okiem, zapasl sie okrutnie, teraz cos z kolanem? Stop the madness!! Mialem na mysli to co ma napisane w swojej stopce na DD
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
oraz to co Adas z DD ma pod kolanem, Adasko znowu chory? Siatkowke mial odklejona czy cos z okiem, zapasl sie okrutnie, teraz cos z kolanem? Stop the madness!! Mialem na mysli to co ma napisane w swojej stopce na DD A...pomijajac, ze dawno nie czyalem Adaskowego hipochondrycznego belkotu, to i tak zawsze blokowalem te migajace obrazki. U Adama zawsze musi byc jarmark i na migajaco, zeby forma przyslaniala brak tresci.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
...na naszym Forum też są "biegające puste słowa"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Otóż to...jeśli treści brak, to przywiązuje się wagę do formy... nie trzeba daleko szukać... No nie trzeba
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
...na naszym Forum też są "biegające puste słowa"... Na każdym są Jak się pisze takie ilości literek, trudno, żeby wszystko było sentencją Zwłaszcza jak ludzie są wyluzowani i lubią popitolić jak przy piwku
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Co wam sie tak na samokrytykę zebrało?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...na naszym Forum też są "biegające puste słowa"... Na każdym są Jak się pisze takie ilości literek, trudno, żeby wszystko było sentencją Zwłaszcza jak ludzie są wyluzowani i lubią popitolić jak przy piwku Ja też lubię popitolić, ale staram się tak pisać, żeby to szło zrozumieć... a czasami lubię pisać dwuznacznie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
...na naszym Forum też są "biegające puste słowa"... Na każdym są Jak się pisze takie ilości literek, trudno, żeby wszystko było sentencją Zwłaszcza jak ludzie są wyluzowani i lubią popitolić jak przy piwku Wlasnie nie chodzi o sentencje, tylko o zrozumiale pisanie, a nie jakies ezoteryczno-pseudopoetyckie belkotanie, bez znakow przestankowych, gdzie nie wiadomo gdzie poczatek a gdzie koniec zdania, gdzie podmiot a gdzie orzeczenie, takie jak np uprawia Adas czy Dario.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
A teraz jest tam jakiś nowy "dario ronin"? Czy jeden się rozklonował?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co wam sie tak na samokrytykę zebrało? A to akurat jako pochwała miało być
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pisząc o pochlebcach masz siebie na myśli? To by pasowało, ciągle piszesz "mój Przyjaciel", "szefie"... Dobre pytanie- jak zwykle z sugerowaną odpowiedzią. A gdzie jest cierpliwość, takt osoby pytającej. Najczęściej używam określenia "Szefu"- gdybyś zechciała doczytać. Rozumiem znaczenie zwrotu "bez wyjątków"- tym bardziej, kiedy go zechcę użyć i to dwukrotnie... . Tak. Siebie też mam na myśli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|