|
|
Blackend
|
Jak w Gwiezdnych Wojnach.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
WĹaĹnie wrĂłciliĹmy z kina, byliĹmy na" Hobbit: wojna piÄciu armii". MoĹźe byÄ. Jak zwykle efekty specjalne ok, oglÄ
daliĹmy w formacie HFR co to faktycznie daje niesamowitÄ
czystoĹÄ obrazu. Bajery rowery.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Forma staje siÄ waĹźniejsza jak treĹÄ, hÄ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
A nie na odwrĂłt przypadkiem?  Nie wiem, bo tu tylko ja chcÄ na to iĹÄ do kina. No ale mi samemu nie wypada! Przyjdzie cierpliwie na DVD poczekaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
I co, za duĹźo siÄ bili, a za maĹo o miĹoĹci? Â To nie ma znaczenia. Znaczenie ma jak to jest opowiedziane. Czy temat miĹoĹci, czy temat wojny, czy morderstwa jak w innym filmie P.Jacksona "Nostalgia anioĹa", nie ma znaczenia. Ma znaczenie przekaz , historia, pytanie, intryga.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
To tez nie ma znaczenia.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przyjdzie cierpliwie na DVD poczekaÄ. Na Bluray'u teĹź powinno wyjĹÄ - w lepszych formatach.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ma znaczenie przekaz , historia, pytanie, intryga.
Jednym sĹowem "dramaturgia"... Â
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Forma staje siÄ waĹźniejsza jak treĹÄ, hÄ? Tak. We WĹadcy PierĹcieni tez byĹy efekty, ale i dramat. Tu niekoniecznie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Przyjdzie cierpliwie na DVD poczekaÄ. Na Bluray'u teĹź powinno wyjĹÄ - w lepszych formatach. Nie ma znaczenia, bo Dasna tak pisze! Â
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Dramaturgia siÄ liczy...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Przyjdzie cierpliwie na DVD poczekaÄ. Na Bluray'u teĹź powinno wyjĹÄ - w lepszych formatach. Nie ma znaczenia, bo Dasna tak pisze!  Nie ma znaczenia, Ĺźe ja tak piszÄ. Co Ci wyjdzie to wyjdzie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale co komu wyjdzie, to tez nie ma znaczenia.
|
|
|
|
|
|
|
|