|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo, mózg się liczy, a nie jakieś tam wyciorki... Bo nadmiar mięsa można wypracować w pół roku, a z nowymi synapsami nie każdemu się udaje.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Góral? A od kiedy to alkomat mierzy poziom alkoholu we krwi?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A bo ja znam ciąg dalszy.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie wiem co na to Guinness, ale wyliczanie procentów z promili może być w rekordzie jakim ujęte.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak facet mógł dmuchać, skoro był nieprzytomny?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na tej zasadzie, to działa wdech Radziu, wydech sam wychodzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
AA! Przypomniałem sobie. Choć to nic nowego, bo sposób jest w środowisku znany, to jednak napiszę o tym spostrzeżeniu. niuniu ... Albo nie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Napiszę! Bo o patologii jest tu mowa. ... Wydarzenia potrafią splatać za sobą pozornie różnych ludzi w pozornie różny sposób. Tym razem bajkę oprę na swobodzie korzystania z urządzeń powszechnego, wydawać by się mogło, użytku, których eksploatacja w warunkach upojenia alkoholem jest zabroniona i grozi wiadomymi konsekwencjami. Tymczasem istnieje wariant, nie mający bezpośredniego związku z linkowanym wydarzeniem, który pozwala wykpić się Państwa prawu, a z całą pewnością zmniejszyć rozmiar kar spowodowanych własną beztroską. ... Bo nudne. ... Należy wlać w siebie bystro 1/2l lub lepiej odpowiednią ilość wódy, optymalnie tuż przed s p o d z i e w a n ą kontrolą poziomu alkoholu we krwi alkomatem, by uzyskać podobny wynik lub lepszy! Dalej, to już prawo "samo" znajduje procedury łagodzące i wszystko jest olrajt. Znaczy, a my będziemy żyli w zdrowiu i przez to szczęśliwie. I Nasze, Wasze, a może i moje dzieci też.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tylko nie protestują, jak się konsumuje żywcem...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|