administ
Gość
|
Dla mnie przejrzenie stĂłwki postĂłw dziennie to Ĺźaden problem, ale pod piÄÄset, to zaczyna byÄ uciÄ
Ĺźliwe...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
Doktor juĹź 30 lat temu pisaĹ o gupim woĹźeniu wody. Sztucznie tworzony popyt na wodÄ w butelkach , zohydzajÄ
c wodÄ z kranu - Ĺźe niezdrowa , powielono takĹźe w przemyĹle farmaceutycznym, Ĺźe masĹo zabija, a my mamy tabletki przeciwko zabiciu. I tak do tej pory Ĺyka siÄ mln ton tabletek. A Ĺźonglerka normami w diagnostyce lab.? to dopiero .... zamiast wody moĹźna podstawiÄ kaĹźdy produkt, i bÄdzie pasowaĹo. Nawet polityka jakiegoĹ ( to teĹź produkt ) . WmĂłwi ci ,Ĺźe musi ciÄ przed czymĹ broniÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo to jest sprawdzona metoda na zbijanie stada.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
WmĂłwi ci ,Ĺźe musi ciÄ przed czymĹ broniÄ. PaĹstwo najlepiej broni obywatela przed samym sobÄ
, bo paĹstwo wie lepiej, co obywatelowi do szczÄĹcia potrzeba niĹź sam obywatel...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
niezĹe.    Ja nie wstrzymuje oddechu na dĹugo, bo naczytaĹem siÄ na forum, Ĺźe niezdrowoÂ
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
niezĹe.    Ja nie wstrzymuje oddechu na dĹugo, bo naczytaĹem siÄ na forum, Ĺźe niezdrowo ŝycie jest niezdrowe. Oni wykorzystujÄ
pewne by passy fizjologiczne, poza tym to pasja i sposĂłb na Ĺźycie, szacun za podejĹcie, ale faktycznie, niektĂłre sporty ekstremalne ocierajÄ
siÄ o gĹupotÄ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość