Diogenes z Synopy
Go
|
Fajnie mówić do "swoich" , ale kto odważy się wystąpić przed kilkuset osób, które padły ofiarą "zdrowego "- chudego jedzenia.
właśnie Maniek, i tak pewnie 90 % słuchaczy Celinę potraktowało jak kosmitkę albo, że coś chce sprzedać. ( nie tu na forum !) o podawanie swego świadectwa zdrowienia. Optymalni pokarzmy światu, że jesteśmy! Wpisujcie się ! kto chce to znajdzie nas , troszkę pobłądzi, ale dotrze. Tak od razu to może być szokiem. Nikt tego nie kupi. Wiem co mówię .
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
bez urazy, nie chciałem źle, ale... razi mnie gadanie, o zakwaszeniu, bo mam przykład na znajomych osobach, którzy się tego nasłuchają, a potem się odkwaszają np. proszkiem zasadowym Po drugie, mądrego warto czytać, i wiedzieć na przyszłość. To chyba pozytywna sprawa? Celinko, chyba się nie obraziłaś?
|
|
|
|
|
|
|
Celina
Go
|
Spokojnie - nie obraziłam się. Zresztą mam tak wiele pozytywnych telefonów z całego świata... od lekarzy, wegetarian, że jestem bardzo radosna. Odbiór był pozytywny - co słychać w biciu brawo przy nazwisku dr. Jan Kwaśniewski. Po prelekcji podeszło do mnie kilkadziesiąt( kilkaset?) osób zainteresowanych- chorych i przyjęli wiedzę z szacunkiem. Warto było. Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też tak uważam. Nawet gdy skorzysta tylko jedna osoba, to warto...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
gadałem wczoraj z tatinkiem ( 74 l ). 1,5 roku ŻrO tłuszcz . Wątroba mu się zregenerowała po konowalskich truciznach, które łykał 12 lat. W związku z chorym cholesterolem i chorym cukrem . Oszuści zaaplikowali mu reklamówkę trucizny. Niby to miało związek z zawałem serca przed 15 laty ( pół martwego). Nogi bolały go, to zrobił dooplera, żyły czyste ( ''genetyczna'' miażdżyca ). Skorzystał. Bo mało kuma , zaś siostra już się zastanawia nad sensem, bo to nie w zgodzie autorytetami . Więc, podchodzi do tego jak do Kaszpirowskiego
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Schłodzoną z lodem nie pogardzę.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piękne... Pewnie jakiś milioner czy miliarder chętnie by to kupił, za niezłą kasę...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Super.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ooooo, to mi się podoba ,taki mały animal planet
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a wirusy są też tak ganiane ? gdzieś oglądałem, ale zapomniałem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dobre, ciekawe do czego potrzebują te żółteczka
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tak też przypuszczałem ,ale chciałem linka wymusić ,wiedziałem że podrzucisz dzieki
|
|
|
|
|
|
|
|