|
Jarek
Go
|
A bo to tak jest ,jak się innych leczyć chce ,a samemu choruje
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
no proszę, nawet nie przypuszczałem, że po amerykańsku robię żółtkownicę. ...a nie białkownicę?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo to tak jest ,jak się innych leczyć chce ,a samemu choruje Najlepszy to był ekspert Boczek z Kiepskich, co nawet książkę napisał o swoim odchudzaniu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
przed chwilą była prof Ziółko (ta od Jarosza) w ''Wiem co jem '' - analizowali diety. Akurat załapałem się na Atkinsa. Banialuki, odradzała bo podobno do życia błonnik jest potrzebny ( a ja żyję ? - to chyba wybryk natury ) . Oczywiście przeszli do porządku dziennego, że w Polsce nie ma Diety Kwaśniewskiego. Ani słowa. Ale za to ile osób Atkinsem sobie w Polsce szkodzi . Są skuteczni w zacieraniu śladów.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
720 godzin to już przesada. Mi się podoba fantastyczno-naukowo-rozrywkowy film co ma 70 godzin -"Fringe"
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pełna wersja "siedmiu samurajów" też się ciągnie prawie dziewięć godzin chyba?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ciekawe ile to trwa z reklamami?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ale przynajmniej nie wiedzą, jaka partia rządzi to jest opcja, że nie zagłosują na nią w przyszłości
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zgadza się. Na filmie widać dokładnie, że wszyscy będą mieli równe szanse w przyszłości . Od lewa do prawa. Od Sasa do lasa. Demokracja to zapewnia.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wystarczy że na pejsbuka potrafią się zalogować.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|