MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
+1 mnie sandalka nie sa godni rozwiazac. Poznalem i grzecznie podziekuje ... P. s Atlantyda rowniez zrezygnowala z tluszczu,poniewaz tyla szok Doradzilem jej ,aby tego tusciu jadla z 30-40g zwierzecy glownie+ wuchte Ww i troche bialka. :d nie wszyscy musza byc szczesliwi jedzac tusc
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
+1 mnie sandalka nie sa godni rozwiazac. Poznalem i grzecznie podziekuje ... P. s Atlantyda rowniez zrezygnowala z tluszczu,poniewaz tyla szok Doradzilem jej ,aby tego tusciu jadla z 30-40g zwierzecy glownie+ wuchte Ww i troche bialka. :d nie wszyscy musza byc szczesliwi jedzac tusc Moja Atlantyda też sobie nie krzywduje na takim ustawieniu
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Moja Atlantyda też sobie nie krzywduje na takim ustawieniu Bo to jest bardzo dobre rozwiązanie dla tych, co "mdłości" dostają na widok tłuszczu. Takich instynkt żywieniowy nie zawodzi i przez to nie popełniają błędów!
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
A ja chętnie zrobiłbym 15-20 programów kulinarnych dla ogólnopolskiej TV. Mam wszystko przemyślane, właśnie pod kątem początkujących, ale i zaawansowanych, tylko robić. Po wyborach zainteresuję kogo trzeba, a jeśli nic z tego nie wyjdzie, to żadnej "tragedii" nie będzie. Przez drut można sobie po klawiaturze postukać, a nie "leczyć", bo to niepoważne. Takie jest moje zdanie, ale jeśli kto uważa inaczej, jego sprawa. Ja cały czas trzymam kciuki i niech mi przysmak orzechowy nie wypadnie z listy! Krzysiowi dobrze idzie nagrywanie powinien Tatę po nagrywać Marzy mi się filmik w stylu Jamiego Olivera,
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dobra, słuchaj, ćwoku jeden, to całe Twe trollowanie w moim kierunku zaczyna mnie właśnie wkurwiać. Albo zaprzestań tych wycieczek personalnych, albo umówmy się na spotkanie. Dam Ci po gębie, to przez jakiś czas wkurwiać mnie nie będziesz, zasrańcu. Ojejej co za jezyk? Nieparlamentarny Ustawke chcesz dziecko drogie? A ktoz ci te wiotkie raczki rozbuja? Czy moze mnie poprosisz zebym sam sobie wymierzyl siarczystego plaskacza takiego z francuskich filmow o milosci? Prosze cie maly nie kompromituj sie, zjadlbym cie i wyplul nie przerywajac rozwiazywania krzyrzowki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
No właśnie! Chciałem jeszcze coś tu dopisać, ale kompletnie odeszła mi ochota... Szkoda pisania.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
No właśnie chcialam pociągnąć zmianę tematu....... bo....
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie, ja proponuje ten link ponizej, bo od czasow "ABC.." <kadzenie mode on> nie bylo takiej skondensowanej i co wazne AUTORSKIEJ pigulki, ktora ma tyle sensu w tak niewielu slowach <kadzenie mode off>
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
A właśnie, że jest, bo nie radzę żadnym zetom, ani farmerom co mają w życiu robić i czym się interesować i oczekuję wzajemności. W przeciwieństwie zaś do nich nie mogę sobie zlikwidować tu konta, bo... Lubię to Forum!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
'szefu' 'pilnuj' tu nudy... pilnuj Inaczej przepadniem z kretesem
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Staram się nie przeszkadzać jak mogę...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I bardzo dobrze W nature nie ma co ingerowac. Ja juz za kare wymierzylem sobie tego plaskacza. Nawet paznokcie na czerwono pomalowalem, zeby bardziej realistycznie bylo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Z wymalowanymi paznokciami to już chyba "wariatka" raczej... jeszcze broda i komplet...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W zasadzie to teraz wszyscy faceci, którzy nie chcą być podejrzani, że są kobietami powinni zgolić brody.
|
|
|
|
|
|
|
|