forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2024-11-22, 11:18:29

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
10. Nie wolno głodzić się ani pościć.
669690 wiadomości w 4061 wątkach; wysłane przez 34 użytkowników
Najnowszy użytkownik: root
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  soczysty schab
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: soczysty schab  (Przeczytany 4539 razy)
friga
Gość


Email
soczysty schab
« : 2014-05-25, 23:33:54 »

1/2 szkl soli
2 lyzki majeranku
2 lyzeczki pieprzu
4-6 zabkow czosnku
2 l wody
1,2-1,5 kg schabu
gotujemy, po zagotowaniu jeszcze utrzymujemy na ogniu 10-12 min do gotowania
odkladamy na 12h
jeszcze raz to samo -gotujemy po zagotowaniu jeszcze 10-12 min gotujemy

i gotowy do jedzenia soczysty schab albo do obiadu pokrojony w grubsze plastry albo na placki optymalne zamiast wedliny
Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: soczysty schab
« Odpowiedz #1 : 2014-05-26, 08:07:20 »

Nie chcę krytykować, ale takich "jałowych" rzeczy to raczej się nie jada na Żywieniu Optymalnym, bo mogą zaszkodzić i jaka rotacja będzie konieczna!  Shocked Confused
Zapisane
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 72232


Odp: soczysty schab
« Odpowiedz #2 : 2014-05-26, 08:09:51 »

Jak się nie je? Shocked Jak się dorzuci witamin z warzyw to gra muzyka.. Cool Wink
Zapisane

friga
Gość


Email
Odp: soczysty schab
« Odpowiedz #3 : 2014-05-26, 23:11:08 »

Wiem, wiem że lepsza tłusta karkóweczka ale jak ktoś miałby ochotę na coś innego Smile
Jak się zrobi do tego podduszana cebulkę na smalcu to naprawdę pyszne a jeszcze młode ziemniaczki z koperkiem:)
Zapisane
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.119 sekund z 19 zapytaniami.