Autor
|
Wtek: Jan Kwaśniewski: etiologia, epidemiologia i patogeneza chorób [PRZEWODNIK] (Przeczytany 169502 razy)
|
Zyon
|
Mógłbyś zadbać o w miarę kulturalny wizerunek Forum... ale nie musisz - wiadomo. Jak Pan kce... Renia, przyklad socjalistycznej cenzury masz za miedza, pociete wszystko wedlug klucza zwanego "widzimisie", znikajace wypowiedzi, tematy, posty, dzialy. Jak Grzesio jechal po Kwasniewskim to byl sympatycznym sasiadem Waszaka z Puszczykowa, jak przestal to zaczal nagle "bredzic" i "Wypad". Aby atrapa facjaty wygladala fajnie. Admin dobrze, robi, bo kazdy sam sobie wystawia swiadectwo, ktore zostaje i ciagle swiadczy. No niestety mi czasami mimo wszystko szkoda anakina za ten brak zyciowosci, wydaje mi sie nieco oderwanym od zycia i dlatego takie dziwne reakcje. Ale sam kuje swoj los. Wszelkie skrajności są złe. Najlepszy jest "złoty środek"... Znaczy, ze admin ma dac chlopakom w ucho czy co?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
A kultura została naruszona? Nie widzę przekleństw i niczego, co odbiega od normy dyskusji na Forum. Rozumiem, że jesteś zaangażowana uczuciowo po jednej ze stron, ale spójrz na to bardziej z góry... Yeeeah. Faceci ponoć są "na górze". Bo są!!! - robię, co mogę. Szefu mój. Dot. normalizacji. A kultura została naruszona? Nie widzę przekleństw i niczego, co odbiega od normy dyskusji na Forum. Rozumiem, że jesteś zaangażowana uczuciowo po jednej ze stron, ale spójrz na to bardziej z góry... Zaangażowana uczuciowo... ciekawe po której stronie (mocy) jestem... Ja wiem, moge powiedziec? Bo niechcacy, obiekt pochwalil sie przeciez Powiedz... Yaaaha, gadajże.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mógłbyś zadbać o w miarę kulturalny wizerunek Forum... ale nie musisz - wiadomo. Jak Pan kce... Renia, przyklad socjalistycznej cenzury masz za miedza, pociete wszystko wedlug klucza zwanego "widzimisie", znikajace wypowiedzi, tematy, posty, dzialy. Jak Grzesio jechal po Kwasniewskim to byl sympatycznym sasiadem Waszaka z Puszczykowa, jak przestal to zaczal nagle "bredzic" i "Wypad". Aby atrapa facjaty wygladala fajnie. Admin dobrze, robi, bo kazdy sam sobie wystawia swiadectwo, ktore zostaje i ciagle swiadczy. No niestety mi czasami mimo wszystko szkoda anakina za ten brak zyciowosci, wydaje mi sie nieco oderwanym od zycia i dlatego takie dziwne reakcje. Ale sam kuje swoj los. Wszelkie skrajności są złe. Najlepszy jest "złoty środek"... Znaczy, ze admin ma dac chlopakom w ucho czy co? Co za metody? Wystarczy grzecznie zwrócić uwagę... Ale co tam? Nie będę "księdza uczyć pacierza )
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A kultura została naruszona? Nie widzę przekleństw i niczego, co odbiega od normy dyskusji na Forum. Rozumiem, że jesteś zaangażowana uczuciowo po jednej ze stron, ale spójrz na to bardziej z góry... Zaangażowana uczuciowo... ciekawe po której stronie (mocy) jestem... Ja wiem, moge powiedziec? Bo niechcacy, obiekt pochwalil sie przeciez Powiedz... No nie chce ci tu robic afrontu publicznie wiec zamilcze na te chwile W kazdym razie podchodzisz emocjonalnie a nie logicznie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Wiem, że chodzi Ci o to, że jestem wdzięczna "anakinowi" za to, że zrobił mi stronę internetową Optymalni- Pomorze. Tak jestem. Ale to nie zmienia postaci rzeczy. Gdyby inne osoby pisały tak samo, też mi by się to nie podobało...Staram się być obiektywna.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wiem, że chodzi Ci o to, że jestem wdzięczna "anakinowi" za to, że zrobił mi stronę internetową Optymalni- Pomorze. Tak jestem. Ale to nie zmienia postaci rzeczy. Gdyby inne osoby pisały tak samo, też mi by się to nie podobało...Staram się być obiektywna.
Alez zmienia i cie doskonale rozumiem, czujesz sie jak nasz premier kiedys - w rozkroku
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Co Ty możesz wiedzieć o tym jak ja się czuję... Ba! Dario wie w jakim nastroju jest Bóg Ale fakt, Zyon na niczym się nie zna...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no racja ja tylko trolluje i czasami hejtuje...jak to nizina spoleczna
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Praga to dzielnica, dlatego piszemy ją dużą literą Głąbuniu Podobno kablem od pralki można sobie pobudzać niektóre struktury mózgu, może Ci pomoże taki duzy 90kg, a jaki delikatny.... szacuneczek
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Boi sie Manka, Maniek kolo metra wazy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Praga to dzielnica, dlatego piszemy ją dużą literą Głąbuniu Podobno kablem od pralki można sobie pobudzać niektóre struktury mózgu, może Ci pomoże taki duzy 90kg, a jaki delikatny.... szacuneczek Widziałem kiedyś jak słoń afrykański zbierał fistaszki, nie krusząc łupinek Imponujące
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Praga to dzielnica, dlatego piszemy ją dużą literą Ale, małpeczko, przecież ja celowo napisałem tak, a nie inaczej, ażeby wyrazić mój stosunek do tej "osławionej" dzielnicy. Zaprzątnij makówkę do pracy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mógłbyś zadbać o w miarę kulturalny wizerunek Forum... ale nie musisz - wiadomo. Jak Pan kce... Renia, przyklad socjalistycznej cenzury masz za miedza, pociete wszystko wedlug klucza zwanego "widzimisie", znikajace wypowiedzi, tematy, posty, dzialy. Jak Grzesio jechal po Kwasniewskim to byl sympatycznym sasiadem Waszaka z Puszczykowa, jak przestal to zaczal nagle "bredzic" i "Wypad". Aby atrapa facjaty wygladala fajnie. Admin dobrze, robi, bo kazdy sam sobie wystawia swiadectwo, ktore zostaje i ciagle swiadczy. No niestety mi czasami mimo wszystko szkoda anakina za ten brak zyciowosci, wydaje mi sie nieco oderwanym od zycia i dlatego takie dziwne reakcje. Ale sam kuje swoj los. Wszelkie skrajności są złe. Najlepszy jest "złoty środek"... Znaczy, ze admin ma dac chlopakom w ucho czy co? Co za metody? Wystarczy grzecznie zwrócić uwagę... Ale co tam? Nie będę "księdza uczyć pacierza ) UWAGA! Grzecznie zwracam uwagę!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zaraz, zaraz, chwilunia. Widzialem, ze anakin pisal odpowiedz pare minut a potem sie wylogowal. Mysle, ze wrzucil to do Worda i dopisuje, a jak wroci to zmiazdzy gavro i manka, tych miskow pastwiskowo-korytowych
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Zaraz, zaraz, chwilunia. Widzialem, ze anakin pisal odpowiedz pare minut a potem sie wylogowal. Mysle, ze wrzucil to do Worda i dopisuje, a jak wroci to zmiazdzy gavro i manka, tych miskow pastwiskowo-korytowych W dodatku bez błędów i erraty w kolejnym poście
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Matko boska, co sie dzieje Dobrze, ze cola i chipsy mi zostaly z wczorajszego meczu Gavroche 11:25:00 Wysyła wiadomość w Jan Kwaśniewski: etiologia, epidemiologia i patogeneza chorób [PRZEWODNIK]. anakin 11:24:20 Wysyła wiadomość w Jan Kwaśniewski: etiologia, epidemiologia i patogeneza chorób [PRZEWODNIK]. Maniek 11:11:49 Wysyła wiadomość w Jan Kwaśniewski: etiologia, epidemiologia i patogeneza chorób [PRZEWODNIK].
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
...Dorośli są... Jakże oni są dorośli... Tak dorośli że aż dwa dowody powinni posiadać. Jeden obecny i drugi z dowolnie wyholywoodzoną częścią ciała.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jezusie Nazarenski, jescze jeden RafałS 11:27:11 Wysyła wiadomość w Jan Kwaśniewski: etiologia, epidemiologia i patogeneza chorób [PRZEWODNIK].
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|