anakin
Go
|
książki*
Rozwiązaniem mogłoby też być przyznanie autorom wątków prawa do moderowania własnych wątków - do edycji i kasowania postów we własnych wątkach. Skoro adminowi nie chce się nad tym pochylać. Wszystko jest do ustawienia w uprawnieniach użytkowników. To tak jeszcze przy okazji.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Raz tu była już wolność absolutna i bardzo źle się to skończyło dla wielu. Dlatego będzie tak jak jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Wolność absolutna jest obecnie. Chodzi przecież o prawo do dbania o nie zaśmiecanie swoich wątków spamem (spam == niechciane wiadomości). O możliwość nie godzenia się na "hyde parku" we własnym wątku.
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
park*
Niechciane wiadomości == posty odbiegające od tematu dyskusji, tzw. off-topic.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Admin przeniesie posty i bedzie cacy.... ale jak to tak bez spamu byc moze? A niech będzie sobie. Byle w tutejszym "Hyde Parku", czy dziale "Czas wolny". Wątku zatytułowanego "Spam" jeszcze tam nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
s/czy/czyli/
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
s/Czas wolny/Wolne tematy/
Można by też ustawić pozwolenia na edycję postów przez określony czas, np. 30 minut od napisania. Taką opcję też ma skrypt SMF...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
park*
Niechciane wiadomości == posty odbiegające od tematu dyskusji, tzw. off-topic.
Dyskusja na ten temat w tym wątku jest ... tzw. off-topic delikatnie rzecz ujmując... Ale mnie to akurat nie wadzi, bo lubię uporządkowany chaos.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jedyne co mnie wkurza, to nieobyczajne pisanie, szczególnie prostackie przekleństwa ...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
I pomyśleć tylko, że człowiek chciał uświadomić grzecznie nieszczęśnikowi, że ilość pochłanianych przez niego kalorii i jego nadwaga powinna skłonić go do zrewidowania składu diety i widoku odbicia w lustrze, dać impuls do zastanowienia się czy naprawdę tak wygląda żywienie optymalne opracowane przez Jana Kwaśniewskiego. No nic, jego sprawa. Jego co najmniej 120 g węglowodanów dziennie i jego przeszło 100 kg dynamiczności i zwinności. =)
Synu wojny, waga nie jest jedynym wyznacznikiem otyłości. Znów zgadujesz i bredzisz. Poziom mojej tkanki tłuszczowej jest w obecnej chwili na poziomie 14%. W pierwszej lepszej tabeli, którą otwieram napisane jest: wiek 30-34 poziom TT <14,5% NIEDOWAGA Reszty nie skomentuję, bo tak jak napisałem wcześniej - jesteś w dużym błędzie, uważając się za człowieka wybitnie inteligentnego, czy chociażby inteligentnego powyżej przeciętnej. Po Twoich postach można raczej podejrzewać osobowość o cechach dyssocjalnych, ze zdecydowanie przeciętnym poziomem inteligencji . Może to można leczyć (znaczy prądy na główkę coś poprawią?) pozdrawiam i życzę niższego poziomu adrenaliny, bo nawet drapieżnik musi kiedyś odpocząć, na wszelki wypadek, poproszę, o nie tykanie mojej rodziny...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
ps. co nie znaczy, że nie chciałbym ważyć 90 kg i mieć poziom tkanki tłuszczowej np. 9%
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
ps. co nie znaczy, że nie chciałbym ważyć 90 kg i mieć poziom tkanki tłuszczowej np. 9%
Nie "kastruj" się tak mocno
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie "kastruj" się tak mocno libido w normie widze, ze mnie znowu ominelo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie "kastruj" się tak mocno libido w normie widze, ze mnie znowu ominelo polfinaj za 30 min i kilka ha zawsze moge zrobic foto lol
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dawaj foto i nie spamuj i nie offtopuj. Zeby tematowi stalo sie zadosc co drugie zdanie pisz pochwalne peany na temat mozolnego przepisywania przez autora tematu.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
A gdzie jest ten "koncik" foto? Może skywalker już tam umieszczał swoje boskie ciało?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mial umiescic na forum mh swojego boskiego szesciopaka, ale nikt sie nie doczekal tego boskiego widoku.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|