Autor
|
Wtek: Jan Kwaśniewski: etiologia, epidemiologia i patogeneza chorób [PRZEWODNIK] (Przeczytany 169580 razy)
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Anakin, kto Ci broni zrobić fajną stronę, na swój styl. Każdy ma inne priorytety, zapatrywania, możliwości. Niekoniecznie to co uważasz Ty, musi się podobać mi. Ale na pewno każdy z nas, będzie Ci kibicował i pomagał . Zrób coś, w czym jesteś dobry, i odniesie to założony przez Ciebie skutek i naprawdę, wszyscy będą zadowoleni. Bo jak na razie to masz dobre chęci, i faktycznie zrobiłeś pierwszy krok. Jak będziesz robił coś konkretnego, deklaruję swoją pomoc. Możesz mnie zrobić głównym administratorem i banującym na swojej przyszłej stronie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja tez sie zglaszam do pomocy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Gdzieś w necie pewnie "opty"-beton ze sobą gaworzy, może dadzą się zjednoczyć pod jeden sztandar i wreszcie obalą hegemonię tego Forum.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Gdzieś w necie pewnie "opty"-beton ze sobą gaworzy, może dadzą się zjednoczyć pod jeden sztandar i wreszcie obalą hegemonię tego Forum. Bylo przeciez forko podlaczone do strony dieta.optymalna na darmowym forum gazetkipromocyjne24 czy jakos tak. Byl tam ali, kangur chyba i paru weteranow. Ale pisalem przeciez z miesiac czy dwa temu, ze zdechlo smiercia naturalna, wudac komus zbraklo charyzmy albo zbraklo zapalu...sam nie wiem ale czegos zbraklo, moze jakiegos bananowego dyktatora?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
A choć dwa jajca za sobą wzięli?
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Gdzieś w necie pewnie "opty"-beton ze sobą gaworzy, może dadzą się zjednoczyć pod jeden sztandar i wreszcie obalą hegemonię tego Forum. Ja to bym wolał, by odbywało się to pod sztandarem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gdzieś w necie pewnie "opty"-beton ze sobą gaworzy, może dadzą się zjednoczyć pod jeden sztandar i wreszcie obalą hegemonię tego Forum. Ja to bym wolał, by odbywało się to pod sztandarem. A to zobacz ten "sztandar". http://www.dieta-dla-zuchwalych.pl/2009 http://www.dieta-dla-zuchwalych.pl/news-dieta-dla-zuchwalych/99-o-naszej-stronie.htmlAnakin. Po co powiększać śmietnisko, może lepiej zająć ... się adopcją, wykazując w ten prosty sposób swą niezaprzeczalną mądrość. Aktualności z 2012 roku, zaprzyjaźnione strony- wiadomo, forum utajnione lub zdechłechłechłe i nie ponoszą sobie ... "żadnej odpowiedzialności." Uwaga! Strona www.dieta-dla-zuchwalych.pl jest serwisem informacyjnym przekazującym szerokie spektrum wiedzy na temat Żywienia Optymalnego jego wpływu na zdrowie i leczenie wielu chorób. Naszym zadaniem jest przekazanie Wam jak najszerszego spektrum wiadomości. Waszym - wybranie odpowiadającego Wam sposobu na długie i zdrowe życie. Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w serwisie.
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
A to zobacz ten "sztandar". http://www.dieta-dla-zuchwalych.pl/2009 http://www.dieta-dla-zuchwalych.pl/news-dieta-dla-zuchwalych/99-o-naszej-stronie.htmlAnakin. Po co powiększać śmietnisko, może lepiej zająć ... się adopcją, wykazując w ten prosty sposób swą niezaprzeczalną mądrość. Aktualności z 2012 roku, zaprzyjaźnione strony- wiadomo, forum utajnione lub zdechłechłechłe i nie ponoszą sobie ... "żadnej odpowiedzialności." Uwaga! Strona www.dieta-dla-zuchwalych.pl jest serwisem informacyjnym przekazującym szerokie spektrum wiedzy na temat Żywienia Optymalnego jego wpływu na zdrowie i leczenie wielu chorób. Naszym zadaniem jest przekazanie Wam jak najszerszego spektrum wiadomości. Waszym - wybranie odpowiadającego Wam sposobu na długie i zdrowe życie. Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w serwisie. Nie wiem, czy po wjechaniu buldożera w treść i wygląd z tej strony, zostałoby w nim coś oprócz nazwy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tutaj bylo forko optymalne, zreszta Maniek chyba tam byl z tego co kojarze. http://gazetkipromocyjne-24.pl/forum/Niestety juz go nie ma. Byla tez strona do tego forum ale nie wiem czy jeszcze jest
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
. Pij olej lniany 10 stopniowy - Omega 3 i inne NNKT. 3. Pij olej z dyni 10 stopniowy - NNKT i niszczenie Pasożytów. 4. Pij olej makowy 10 stopniowy - dobre Omega 6 i inne NNKT. 5. Pij miksturę uszczelniającą - oczyszczenie i wygojenie jelit. 6. Jedz pestki moreli - wit. B17 nie daj sie zabic ament
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To naszego adaska tworczosc? Skad to?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A, kiedys czytalem Widac od dawna lezy, bo w aktualnosciach ostatni wpis z pazdziernika 2012. Suplement dla zuchwalych
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jazzman
Go
|
A, kiedys czytalem Widac od dawna lezy, bo w aktualnosciach ostatni wpis z pazdziernika 2012. Suplement dla zuchwalych Po serii artykułów wstępnych jest jeden wielki billboard.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszędzie Witoszkowa, już strach otworzyć konserwę, żeby jej czasami jej tam nie zobaczyć... a przynajmniej ostrzeżenia przed mieszaniem białek o obrzaku...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
to strona kristana z tego foruma chyba.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jaja jak patelnia. Wracając do tego Forum: jest dziesięcioro Użytkowników piszących i tworzących klimat, a reszta się przypatruje. Meteory nawiedzone, co to kilka dni temu "odkryli" "LCHF" szybko się na szczęście obrażają, bo ten "admin" zamiast im służyć, to jako ""zły owoc" z buta traktuje, zamiast błagać na kolanach, aby raczyli zastosować Dietę Optymalną..." Wiem, że są tacy, co chcieliby, abym cudownie leczył przez drut, są tacy, których wielkich wymagań nigdy nie spełnię, bo nie mam takiego zamiaru. Każdego zaś szanuję na tyle, na ile w mojej subiektywnej ocenie zasługuje i wszystko. Dziesiątka mi starcza w zupełności!
|
|
|
|
|
|
|
|
|