Autor
|
Wtek: Jan Kwaśniewski: etiologia, epidemiologia i patogeneza chorób [PRZEWODNIK] (Przeczytany 169590 razy)
|
Jazzman
Go
|
Muszę szybko policzyć, czy się mieszczę czy może obrażę
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wszędzie Witoszkowa, już strach otworzyć konserwę, żeby jej czasami jej tam nie zobaczyć... a przynajmniej ostrzeżenia przed mieszaniem białek o obrzaku... Nawet jakiejś doktorantce z PAN poradziła Witoszkowa, aby się tu zarejestrowała, bo ... Ale jakoś rekomendacja mi się nie spodobała. Taki ze mnie "zły owoc".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Gdzieś w necie pewnie "opty"-beton ze sobą gaworzy, może dadzą się zjednoczyć pod jeden sztandar i wreszcie obalą hegemonię tego Forum. Ja to bym wolał, by odbywało się to pod sztandarem. Ja także. Kiedyś myślałem, aby zmodernizować witrynę optymalni.org.pl, ale teraz myślę, że lepiej zostawić ją w spokoju, bo mogą być tacy, którzy skreślili ją definitywnie z jakichś powodów, np. z tego powodu, że jest to strona typu "tylko do odczytu". Wówczas po jej przebudowaniu mogliby nadal instynktownie ją pomijać. Dlatego myślę, że lepiej byłoby stworzyć obok drugą oficjalną platformę (na innej domenie) pod egidą OSO im. Adama Jany.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
niw rozumisz, ze nie bedzie innej/ drugiej oficjalnej platformy? Powody: pomysl na pewno potrafisz
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Sęk w tym, że ja nie widzę żadnego dobrego powodu, aby utrzymywać stan obecny, bo to kolejne 20 lat albo nie zrozumienia wniosków z pracy naukowej Jana Kwaśniewskiego, albo w ogóle nie spotkania się z tą pracą. Ale chętnie poznam powody, dla których nie należy nic zmieniać.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Sęk w tym, że ja nie widzę żadnego dobrego powodu, aby utrzymywać stan obecny, bo to kolejne 20 lat albo nie zrozumienia wniosków z pracy naukowej Jana Kwaśniewskiego, albo w ogóle nie spotkania się z tą pracą. Ale chętnie poznam powody, dla których nie należy nic zmieniać.
No to rób chłopie, nie gadaj, rób, pokaż jak zrozumiałeś wnioski z prac Doktora. W życiu powinien być ciągły ruch i zmiana, inaczej przychodzi... śmierć. Spróbuj, a nuż Ci się uda. I to nie jest tak, że jakbyś osiągnął sukces, to tutejsze forum coś straci. Może tylko zyskać.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Jestem leniwy, bo nie mysle za innych!!
Zła dieta => patologiczny stan umysłu. Prawda to? Ja tam już swoje wyniosłem z tej dyskusji |
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Zła dieta => patologiczny stan umysłu. Prawda to? Ja tam już swoje wyniosłem z tej dyskusji | optymalna 'patologia'
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Zła dieta => patologiczny stan umysłu. Prawda to? Ja tam już swoje wyniosłem z tej dyskusji | optymalna 'patologia' Chodziło mi raczej o tych, co oczekują myślenia za nich.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie mysl za innych, czyli optymalna 'patologia'... . Czytaj prawidlowa czynnosc umyslu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Ja tam już swoje wyniosłem z tej dyskusji | Toś się wzbogacił. I co- można!? ... Na Forum bywa obecny ktoś z Ciechocinka, nie pisze, bo nie ma o czym. Tadeusz go zwą, a ja zapamiętałem "Tadzieniek".
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jaja jak patelnia. Wracając do tego Forum: jest dziesięcioro Użytkowników piszących i tworzących klimat, a reszta się przypatruje. Meteory nawiedzone, co to kilka dni temu "odkryli" "LCHF" szybko się na szczęście obrażają, bo ten "admin" zamiast im służyć, to jako ""zły owoc" z buta traktuje, zamiast błagać na kolanach, aby raczyli zastosować Dietę Optymalną..." Wiem, że są tacy, co chcieliby, abym cudownie leczył przez drut, są tacy, których wielkich wymagań nigdy nie spełnię, bo nie mam takiego zamiaru. Każdego zaś szanuję na tyle, na ile w mojej subiektywnej ocenie zasługuje i wszystko. Dziesiątka mi starcza w zupełności! Jakbym siebie slyszal, taki sam styl administrowania uprawiam od lat Admin czyta mi w myslach albo......wlaczylem te same geny [zazdrosc mode on]
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|