Autor
|
Wtek: YT, to lubię (Przeczytany 916704 razy)
|
RafałS
|
Bądź co bądź przed jutubem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ten film z dr Kwaśniewskim chyba jeszcze nie był na Forum... https://www.youtube.com/watch?v=-p7n5_JBVXs - Tutaj jest Pan Doktor rozmawiający o DO z księciem Juliuszem Nowiną Sokolnickim w 1 godz. 32 min i rozmowa o istocie duszy w 1 godz. 55 min...
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Go
|
Tego nie widzialem <3
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Obejrzałeś cały film?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tylko po co tam wplątali Doktora?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Renia to wszystko wyszpera, prawie jak agent FBI
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ważne ,że jako naród jesteśmy sprawiedliwością tego świata .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Obejrzałeś cały film? Obejrzalem 2 fragmenty rozmowy Doktora z Sokolnickim (ten wydal mi sie (z wyrazu twarzy i mowy) juz nieco "zdziecinnialy"). Calosci w zyciu bym nie obejrzal, bo juz po pierwszych minutach idzie sie zorientowac z jakim nacjonalistycznym bigosem ten film sie konsumuje. Olek Kwasniewski byl najlepszym prezydentem za mojego zycia, ktorego pamietam, ale tego, ze tak rozochocil kler/kosciol dajac mu wiecej swobody i praw - nie wybacze mu. Mama mi zawsze powtarzala, ze w tym przypadku za "komuny" bylo lepiej, bo Kosciol nie mial nic do gadania i wolalbym, zeby kler dzis takze snie czul sie drugim panem narodu.
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Go
|
Tak samo jak anakin tylko te 2 fragmenty obejrzalem, a cos z panem dr. Kwasniewskim to zawsze obejrze . Jezeli pani pisala do mnie oczywiscie .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Do Ciebie. Renia jestem...
|
|