renia
|
Z żadnymi politykami nie utrzymuję kontaktu... Oni sami pewnie mało wiedzą. Big Pharma rządzi...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Big naczelnik i jego wspaniały elektorat.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dokładnie. Obowiązkowe szczepienia, to naturalna konsekwencja państwa opiekuńczego. Lepszy Sort oddaje krok po kroku wolności obywatelskie (tak tak, 500+ to zabieranie wolności, a nie odzyskanie godności pod budką z piwem) domagając się jeszcze większej opieki - totalnej opieki. Trójpodział władzy w jednym ręku też prędzej czy później każdego dosięgnie np. poprzez obowiązkowe szczepienia.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Łamanie podstawowych praw człowieka. Ale co się dziwić skoro miesiąc ciemny to w w wielu mendzich główkach powstają mroczne pomysły.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No jasne, to Big Pharma rządzi, a Naczelnik jest zwykłym posłem, on nic nie może.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Sam nie wiem co o tym myśleć...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dowalić? Bo juz miałem, alem żem się opanował
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wkrótce wszyscy będą w tym zamordyzmie przestępcami więc dla wielu będzie to jakaś droga i pewnie niejeden komornik wpadnie jak do jakiejś "magdalenki".
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dokładnie Naczelnik ma rękę do tresowania baranów
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A w ogóle "TyDętko" bardzo się zguglował, zapasł i zagenturalizował.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dokładnie Naczelnik ma rękę do tresowania baranów A potem odszkodowania, renty dla ofiar hodowli...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dlatego trzeba zapobiegawczo szczepić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak nie będą uwierać...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak trzeba będzie, to i majty się ubierze. Lepsze to niż z gołym tyłkiem biegać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Megamajty...
|