Autor
|
Wtek: YT, to lubię (Przeczytany 916387 razy)
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
nabyłem The Sims 3. I jestem zachwycony Gra dla malych dziewczynek, czyli wlasciwa gra dla ciebie, symulacja zycia, o tak
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
kierownica 'slaba'. Live for speed to jest symulator
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
fakt w tym wieku kupilbym auto bez klimy
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
nabyłem The Sims 3. I jestem zachwycony Gra dla malych dziewczynek, czyli wlasciwa gra dla ciebie, symulacja zycia, o tak Dzięki, hejterze, za strollowanie mnie. Lubię to.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie ma za co Jak wyszly Simsy to za granie grozil w akademiku przydomek "sissy boy"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
Ja w pierwsze The Sims zagrywałem się miesiącami. Wszystkie dodatki jakie wyszły zakupiłem. <3
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No to nie dziwne, ze jestes jaki jestes, teraz cie troche rozumiem i wspolczuje. Obiecuje sie juz tak nie nasmiewac, bo ze zlosci jeszcze zaczniesz rzucac lalkami o podloge. Polecam ci gre w sam raz na twoim poziomie http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=4833
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Super! Pokażę córce, może się jej spodoba. Ciągle chce malować paznokcie i smaruje usta błyszczykiem...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pogadaj z anakiem, pewnie zna pare ciekawych trickow jak zrobic pazury 5 minut przed impreza
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
No to nie dziwne, ze jestes jaki jestes, teraz cie troche rozumiem i wspolczuje.
A ja Ci nie współczuję. Ani tego ciasnego pokoiku w akademiku, ani tego grata, którym jeździsz, ani patologii, która Cię ukształtowała, ani biedy, także tej umysłowej. Za to każda różnica między nami będzie mnie zawsze niezmiernie cieszyć.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No to nie dziwne, ze jestes jaki jestes, teraz cie troche rozumiem i wspolczuje.
A ja Ci nie współczuję. Ani tego ciasnego pokoiku w akademiku, ani tego grata, którym jeździsz, ani patologii, która Cię ukształtowała, ani biedy, także tej umysłowej. Za to każda różnica między nami będzie mnie zawsze niezmiernie cieszyć. Nie wiesz jak sie ciesze z kazda twoja inwektywa i projekcja Nie chce sie licytowac w zaden sposob z toba, bo nie zwyklem z gowniazeria - chocby z racji wieku przegrywasz w przedbiegach w kazdej dziedzinie. Roznica miedzy nami taka np, ze ja nie gram w gry dla dziewczynek i nie zdobywam wiedzy polubieniami na YT Buziaczki pluszaczku *:
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
Ja nie zwykłem obcować z marginesem społecznym, więc to doceń.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie rozumiem, to jak obcujesz ze swoimi starymi?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
|