anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja tez najbardziej lubie te stare czesci. Nowe nie maja juz tego magicznego klimatu a grafika to nie wszystko Ale pograc fajnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Moje ulubione... Katecholaminaki.
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Moje ulubione... Katecholaminaki. Płochliwi jak sarenki!
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Świetne!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W ogóle nie śmieszne, życiowe takie.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
ELDERS REACT TO GOOGLE GLASS!https://www.youtube.com/watch?v=xw95AZzPpsUŚwietny odcinek! Uwielbiam odcinki, w których konfrontuje się starszych ludzi z nowoczesną technologią. Jak kiedyś przybędzie na Ziemię "oficjalna delegacja" z jakiejś innej planety, to wszyscy Ziemianie będą nimi i ich technologią tak samo zdumieni i skonsternowani, jak ci dziadkowie z filmu. Poczujemy się bardzo, bardzo... maluczcy i prymitywni. No chyba, że zdecydują się na oficjalny kontakt za 100 albo dopiero za 200 lat. Ale gdyby zdarzyło się to jutro...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Niektórzy ludzie to są istne mendy... https://www.youtube.com/watch?v=ITw3neGgZDo"The concept was simple; put a pair of exclusive Kanye West Yeezy 2's (Red Octobers) which resell for over $5,000 in front of the public eye and see how society would react. The catch; place them next to a homeless man who appears to be sleeping. Do the shoes have enough power and control over civilians to cause them to go against their morals and steal the pair? Let's find out."Śpiący bezdomny. Obok niego odłożone drogie sportowe buty i przechodnie, którzy postanowili wykorzystać okazję i okraść bezdomnego. Bo, cytuję: "on też te buty musiał ukraść", "on by je i tak sprzedał za alkohol" itp. Polecam obejrzeć.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ale trzeba przyznać, że pokusa była naprawdę silna dla "zorientowanych" - buty warte $5000 USD.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|