Autor
|
Wtek: YT, to lubię (Przeczytany 918230 razy)
|
|
Radzio
Go
|
Oczywiście, nie powinieneś znać. Przecież w nocy śpisz.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Fajne. Nad j. Roś, kiiilka lat temu, grupa rodziców zorganizowała party, gdzie daniem głównym i jedynym był cały, 10kg prosiaczek z rożna. 10kg brutto, ale na tacy wjechał już wypatroszony(rozumem, trochę drastyczne słowo, ale ... wiadomo ... literówka) i lekuchno wyszczuplony. Grupa liczyła ... 12 osób w tym pięcioro dzieci, gdzie najmłodsze liczyło 3cośtam lat i było całkiem niedawno odstawione od cygańskiego cycka. Widocznie nie byłem Alfik, bo zaś jadłem to, co z "pańskiego stołu spadło", takich rzeczy jak szynka wśród nich już nie było. Ale co sobie posysałem, to moje. Nie zaobserwowałem jakiejkolwiek niechęci do konsumpcji. Party było pozbawione alkoholu, ale był chleb, ogórki i przyprawy typu chrzan, czy musztarda. W zasadzie byliśmy ciekawi reakcji dzieci, szczególnie najmłodszych, w końcu prosiaczek miał ryjek z oczodołami i rumiany, chrupiący(!) ogonek.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
To jedyny zapis, który udało mni się zachować. Przepraszam funclub YT.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A! Zaś sobie przypomniałem. Ale żeby nie było potem, że to zazdrość tak eksploduje. jeje ... Ta żaba z W-wy się chowie... Permanentna inwigilacja. O! A zauważył ktoś, że nasz "Ciemny" pod prąd osobówką popyla?! Widać geny takie. *
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|