Autor
|
Wtek: YT, to lubię (Przeczytany 919413 razy)
|
|
administ
Go
|
Fachowe, zainteresuję tym linkiem Dark'a
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pokazują, ale jak temperaturka skoczy do 45 oC, to już przejęcie, a gdzie tu jeszcze do dziewięćdziesiątki... Nieee! Naturalnie nie ma czym przejmować się. To akurat dobre zimą jest. Dogrzewa otoczenie, piec się nie musi włączać. Takie coś za coś. Ja na ten przykład na zastępczym-awaryjnym zasilaczu przędę i co? I jak podłączę coś pod USB to od razu z pinć stopni na + jestem.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Pokazują, ale jak temperaturka skoczy do 45 oC, to już przejęcie, a gdzie tu jeszcze do dziewięćdziesiątki... Nieee! Naturalnie nie ma czym przejmować się. To akurat dobre zimą jest. Dogrzewa otoczenie, piec się nie musi włączać. Takie coś za coś. Ja na ten przykład na zastępczym-awaryjnym zasilaczu przędę i co? I jak podłączę coś pod USB to od razu z pinć stopni na + jestem. kolejny oszczedny
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przyjrzałem się jeszcze raz i Alfred od kryminałów by pochwalił za tę robotę. Fachowo zrobione z rosnącym napięciem, a końcówka wielce wymowna, bo główny bohater w żółtym, odjeżdża i nie wiadomo co dalej... Super!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radziu, ale przyznaj, napięcie rośnie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wleio, wielo zaraz...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na goooglu+ ma już Dark ponad 300tys. wyświetleń!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radziu! Ale rebusem walisz! Nie ma drzewa, co mu siekierka rady nie da. Tylko co po...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O! I to jest jakieś rozwiązanie!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wariantów wiele, ale scenariusz jest taki: stare uschnie samoistnie i starczy... A sadzić nic nie trzeba. Samo wykiełkuje...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale przynajmniej podlać by się przydało.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|