Autor
|
Wtek: YT, to lubię (Przeczytany 919352 razy)
|
|
administ
Go
|
Jak jest zasięg LTE, to działa błyskawicznie, ale jak czasem w lesie złapie H + - to widać różnicę tylko na YT, ale w dużej rozdzielczości. Na www, poczcie czy innych sieciowych praktycznie nie ma różnicy. Ale 4k płynnie nie pociągnie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O'k dzięki, zastanowię się nad tym.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie testowałem - komórka za oknem - transfer na kompa 60-65Mb/s down i 15-16 up, a jak w pomieszczeniu, to 40-46 down i poniżej 10Mb/s up, czyli całkiem fajnie, jakby założyć antenę i dać porządny router, to na LTE pod stówkę w sumie może by poszło...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Muszę zwolnić neostradę... Pora więc na spacer.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bardzo szybko. W domu mam transfer po kablu 120Mb/s i jak chodzą cztery kompy naraz, to wszyscy jesteśmy zadowoleni. Natomiast w firmie mamy raptem 10Mb/s z telekomuny i więcej nie będzie, bo jesteśmy zbyt oddaleni od centrali. Może czas na zmiany...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Widzę na H+, że live leci... Mnie tam Neostrada 20Mb w domu starcza, ale Darkowi nie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Słówka wyświetleń w 12 nocnych godzin! Dlatego Darkowi zmieniły się plany na dziś. Live o 16, a nie po dwudziestej. Dzisiaj po prostu nie pogramy w bilard...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I jedenaście lubisiów!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Live za pół godzinki. Scandinavia poleci dalej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jednak Dark nie nagrywał, bo wolał pojechać sobie na wycieczkę rowerową.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rowerek świetna sprawa, tylko nie po ulicy, bo dzisiejszy ruch drogowy to nie to samo co 30 lat temu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tu jest jak 30 lat temu na szczęście.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A tu nie, niby wolno już chodnikiem jeździć, ale jak jest wąski i są na nim piesi, to też trudno ich tak z lewa na prawo przeganiać. Generalnie boję się dziecko samo na ulicę puścić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|