renia
|
Ja lubię zdanie zaczynać od "no". Jo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mi tez nie
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A mi tak, dlatego zawsze pilnie przestrzegam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
https://youtu.be/S9yQB5oCIVY - 300 subskrypcji! - plany super. Nawet się mnie dziś Dark pytał, czy może wykupić serwer pod minecrafta! Może, naturalnie. A przecież nie musiał pytać, bo ma "wolną rękę"... Kochane dziecko.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bardzo ładnie się kanał rozkręca.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja tam kliknęłam na "lubię to", ale jeśli nie jestem zarejestrowana na YT to chyba się nie liczy. Chyba, że poszło to przez konto syna, który w moim komputerze jest zarejestrowany...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Musisz mieć konto mailowe googla na przykład ze smartphone typu renia***@gmail.com. Ja ma tom***@gmail.com, bo muszę na andka mieć gmeila, ale nie narzekam, bo tylko trzy osoby znają ten adres, więc jest spoczko.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba coś takiego mam. Sprawdzę w moim zeszycie z hasłami i rejestracjami...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zmieniał się, gdyż mój syn był zalogowany w moim komputerze. Już go wylogowałam a siebie zarejestrowałam. Nawet nie było to trudne...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
https://youtu.be/Syk0K8O7aGk - dziś były jakieś "kłopoty techniczne", ale jutro będzie ponoć ok. Administrowanie serwerem to jednak nie taka prosta sprawa!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Chłopcy szybko to opanują, w tym wieku takie rzeczy się po prostu wie i to bez pomocy (niestety ) rodziców.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, szkoda, że Dark te siupy usunął z YT - można się było rozbawić do łez! Lubię przejętych nastolatów! Jutro się szykuje świetny live...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No chyba że jakaś złośliwość rzeczy martwych wyskoczy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zaraz kolejny live, bo słyszę już przygotowywania, czyli pora zwolnić łącze!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|