Autor
|
Wtek: YT, to lubię (Przeczytany 918221 razy)
|
administ
Go
|
A to odpowiadam - lubisie z live'a szybciej wchodzą na licznik konta niż wyświetlenia i dlatego tak jest.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Muszę zwolnić łącze, kolejny live się zaczyna! Nara...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to odpowiadam - lubisie z live'a szybciej wchodzą na licznik konta niż wyświetlenia i dlatego tak jest. A dzięki...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo nie znasz gry, a gra jest SUPER.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie przeczę ani pierwszemu ani drugiemu stwierdzeniu...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To takie rodzynki dla expertów grających w BNG...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
NFS mi życie uratowało, po inspirujących i wyrabiających nawyki symulacjach, przećwiczyłem sobie kontrolowanie jazdy przy lekkim poślizgu (śnieg/lód) także w realu i się przydało kilka razy, z czego raz krytycznie. Wiem też jak to jest gdy kierowca nie kuma. Siedziałem kiedyś jako pasażer w samochodzie jadącym po oblodzonej drodze, który zaczął się coraz bardziej wychylać "pomimo", że kierowca kręcił kierownicą (wspomaganie) od końca do końca, powiedziałem, "nic z tego nie będzie, oprzeć się mocno" (napięcie pasów bezpieczeństwa), nie było drzew, skończyliśmy szczęśliwie na zaoranym polu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale ten przejazd pod autobusem! Coś pięknego.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mało, bo to trzeba być na swoim lapku, zalogować się i takie tam...zaraz będzie lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piękny film i piękny dom...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I dobrze, bo to pod intelektualistów jest, co to myślą, że DO to maszyny jądrowe na pustyni! No piękne jest!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie też się podoba! Bardzo!