Autor
|
Wtek: YT, to lubię (Przeczytany 915320 razy)
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
U! Zdecydowana odchyłka od normy! Jak się tego nie przymaskuje, to ciężko się z czymś takim żyje niestety. Najlepiej udawać, że się na niczym nie zna.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na szczęście te testy są robione pod ściślaków, ja mam luz.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to zależy, co chce się osiągnąć. Jak spokój i nudę, to jedyna metoda, a jak sławę, pieniądze i inne równie nieważne i niepotrzebne rzeczy, skracające życie, to iść za przykładem Doktora Klasyczny przykład wielkiego odkrywcy. .
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na szczęście te testy są robione pod ściślaków, ja mam luz. Ja mam zawsze luzik, bo na szczęście nie odstaję od normy. W tym sęk, żeby ja nie wiem, bo inteligencja jest niemierzalna i nieuchwytna, podobnie jak zdrowie. Tylko wybitnie inteligentne ciołki lubią się porównywać i sprawdzać.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W tym sęk, żeby ja nie wiem, bo inteligencja jest niemierzalna i nieuchwytna, podobnie jak zdrowie. A co tu jest do mierzenia. Jeżeli człowiek potrafi się cieszyć zdrowiem i długim życiem tzn. że jest norma.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W tym sęk, żeby ja nie wiem, bo inteligencja jest niemierzalna i nieuchwytna, podobnie jak zdrowie. A co tu jest do mierzenia. Jeżeli człowiek potrafi się cieszyć zdrowiem i długim życiem tzn. że jest norma. Jak kiedy Ci przyjdzie startować na prezydenta, pójdę do urn, pierwszy raz w życiu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak kiedy Ci przyjdzie startować na prezydenta, pójdę do urn, pierwszy raz w życiu. I vice-versa, nawet rodzinkę przekonam.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|