Autor
|
Wtek: YT, to lubię (Przeczytany 915299 razy)
|
|
administ
Go
|
Jak po rusku "zapomniał" gadać to na 100%
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tego to się go nie zapytam, czy enerdowiec ,bo jajek mi nie sprzeda
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Lepiej go nie drażnić, bo co chłopskie, to chłopskie, ale zawsze jajka.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo "pod latarnią najciemniej"...
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Komputer nie jest "problemem", tak jak kalkulator nie jest. Patologia sieciowa jak patologia społeczna, czyli gięcie świadomości przez większość może być.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, mam w domu jednego, co w pamięci, czyli na własnych synapsach, metodą zerojedynkową, robi zadania matematyczne wykraczające znacznie powyżej jego programu szkolnego. Znacznie powyżej, ale jakoś mnie to nie niepokoi. Przeczyta i zaraz podaje prawidłowy wynik. Super, super w rzeczy samej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A w sobotę live i wreszcie będzie coś ciekawego w necie...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
robi zadania matematyczne wykraczające znacznie powyżej jego programu szkolnego. Jakiej średnicy błyszcząca kula stalowa wisząca tuż nad 75W świeczką będzie miała temperaturę 99 oC? Przyjąć temperaturę, wilgotność i bezwietrzność typową dla kuchni. W jego wieku obliczałem już radiatory, a nawet czerniłem na nie glin.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja zatrzymałem się z wiedzą matematyczną gdzieś w 4 klasie podbazy. Jakoś bez tego przehultaiłem do magistra inżyniera, ale z tego powodu nie lubię chodzić do lekarza... Bo jak pomyślę, jaki ze mnie zootechnik...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Trzy typy ludzi są podobno. Tacy co to znają się na matematyce i ci co się nie znają. I wcale nie od Cortana rewelacja ta.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja zatrzymałem się z wiedzą matematyczną gdzieś w 4 klasie podbazy. I ten poziom wiedzy matematycznej wystarcza 99,99% populacji...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
robi zadania matematyczne wykraczające znacznie powyżej jego programu szkolnego. Jakiej średnicy błyszcząca kula stalowa wisząca tuż nad 75W świeczką będzie miała temperaturę 99 oC? Przyjąć temperaturę, wilgotność i bezwietrzność typową dla kuchni. W jego wieku obliczałem już radiatory, a nawet czerniłem na nie glin. Ale to fizyka jest! A to zupełnie inna para kaloszy...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja zatrzymałem się z wiedzą matematyczną gdzieś w 4 klasie podbazy. I ten poziom wiedzy matematycznej wystarcza 99,99% populacji... Wiadomo, ale czym wtedy stymulować synapsy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|