Autor
|
Wtek: YT, to lubię (Przeczytany 918607 razy)
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pewnie Dark się na najbliższym live sam pochwali oficjalnie! To się poważny opiniotwórczy kanał robi. I subów cały czas przybywa. Ale teraz nauka, bo żadnej czwórki na świadectwie nie chce mieć, a średnią grubo powyżej 5,5, nie wiem po co, bo przecież pięć tytułów laureata ma, z których każdy upoważnia do wyboru dowolnej szkoły, nie licząc laureata z Kangura - który nic nie daje z wyjątkiem satysfakcji. Ponoć na świadectwie nie przewidzieli tyle miejsca na osiągnięcia i będą kombinować, jak to wszystko zmieścić. Normalnie wybitnie uzdolniona jednostka! Napisałbym prościej, że "ma łeb", ale Reni to się nie spodoba...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
, bo przecież pięć tytułów laureata ma, z których każdy upoważnia do wyboru dowolnej szkoły,
ale są przecież sytuacje, gdy wszyscy startujący są laureatami lub lepiej (np jakieś osiągnięcia zagr. ) . Dobrze robi
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mają problem jak z Trybunałem...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie Dark się na najbliższym live sam pochwali oficjalnie! To się poważny opiniotwórczy kanał robi. I subów cały czas przybywa. Ale teraz nauka, bo żadnej czwórki na świadectwie nie chce mieć, a średnią grubo powyżej 5,5, nie wiem po co, bo przecież pięć tytułów laureata ma, z których każdy upoważnia do wyboru dowolnej szkoły, nie licząc laureata z Kangura - który nic nie daje z wyjątkiem satysfakcji. Ponoć na świadectwie nie przewidzieli tyle miejsca na osiągnięcia i będą kombinować, jak to wszystko zmieścić. Normalnie wybitnie uzdolniona jednostka! Napisałbym prościej, że "ma łeb", ale Reni to się nie spodoba... "Łeb ma koń", a Krzysiu ma "głowę na karku"... i ponadprzeciętny w niej "poziom oleju"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Fakt! Gdybym ja był tak dopilnowany w jego wieku, ale gdzie tam, Ojciec chciał Świat uzdrawiać! Biduś kochany...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chciał dobrze, Wiedzę stworzył, a to jest bardzo wiele. Ja z niej skorzystałam... i za to jestem wdzięczna.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Normalność jest teraz "towarem deficytowym"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie widzę problemu. Najważniejsze, że wystarczy jak Krzysiek poprosi kogokolwiek, aby spełnił jego potrzebę, a zaraz spełniają. Bo to młodzieniec o bardzo wysokim poziomie kultury osobistej (co chyba na YT widać?) - dlatego takiemu się nie odmawia.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Może zmieniły się czasy albo u Was inne obyczaje, bo tu grzeczność większości się kojarzy, że można bezkarnie w tyłek kopać i kończy się obrażaniem, że jednak nie można.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia