Autor
|
Wtek: YT, to lubię (Przeczytany 918710 razy)
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja raczej nie pojadę...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
To takie pozytywy, jak już dzieci w domu nie ma
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja nie muszę i mogę oglądać na żywo. Spoczko, przerzucam się wtedy na LTE. Nie rozumiem darkkrzycha, bo mógłby z komórki sobie router zrobić i walić transmisję w HD, ale to taki tradycjonalista pod pewnymi względami! Mówi, że LTE tu nie jest stabilne, na live'a coś takiego jest nie do przyjęcia. Ale ani razu chyba nie spróbował... Dziś ETS o tej samej porze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
To już wolę byle jaką neostradę i nie mieszkać w bloku
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A po co kredyt? Sprzedajesz to w bloku i kupujesz wolnostojące, ew braki dobierasz w złotym polskim
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Poczekam jak mi Ryszard Kalisz da w końcu te 2000zł co miesiąc.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dom jest póki co tańszy w utrzymaniu, dlatego nie każdego stać...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nowoczesne auto z innowacyjnym silnikiem mniej pali niż stare, nowa oszczędniejsza, szybsza innowacyjna maszyna przyniesie większą stopę zwrotu niż stara, a dyskont ma lepszą rentowność niż mały sklepik....
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Ale za takie auto i wlasny dom trzeba sporo wiecej zpalacic i oszczednosc paru zlotych na paliwie czy uzytkowaniu domu nie zrekompensuje roznicy. W obu przypadkach liczy sie nie tyle oszczednosc co komfort i wygoda, za ktore trzeba extra zaplacic. Zawsze dziwilem sie posiadaczom dieseli, ktorzy tankujac na cepeenie z zaoszczedzonych paru zlotych cieszyli sie jak male dzieci, nie pamietajac juz, ze za wersje na rope zaplacili duzo wiecej Rentownosc zalezy od wielu czynnikow i nie ma reguly, ze dyskont wypracuje wyzszy%. Znam pare przykladow, ze jest zupelnie odwrotnie
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kumpel kiedyś przyjechał funkiel nówką sztuką i pytam się - cieszysz się? - Jeszcze tak, bo pierwszą ratę płacę w przyszłym miesiącu.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale za takie auto i wlasny dom trzeba sporo wiecej zpalacic i oszczednosc paru zlotych na paliwie czy uzytkowaniu domu nie zrekompensuje roznicy.
Dokładnie o to chodzi - o barierę wejścia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|