Autor
|
Wtek: YT, to lubię (Przeczytany 918626 razy)
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Auto, jak auto, nie robi dla mnie większej różnicy, czy jest z górnej, czy z dolnej półki, gdybym nie musiała robić tak dalekich tras, na pewno kupiłabym tańsze i oszczędniejsze, niż to, które mam teraz. Ale jeśli chodzi o dom, to nigdy w życiu nie żałowałam decyzji, choć kupiłam taki do remontu i koszty tego remontu były trochę szokujące, jak dla mnie. Ale skoro ja, będąc wtedy samotną matką z dwojgiem dzieci w wieku szkolnym, dałam sobie radę z naprawami, przebudową, fachowcami i kredytem to każdy facet zrobi to z palcem w....oku
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Auto, jak auto, nie robi dla mnie większej różnicy, czy jest z górnej, czy z dolnej półki, gdybym nie musiała robić tak dalekich tras, na pewno kupiłabym tańsze i oszczędniejsze, niż to, które mam teraz. Ale jeśli chodzi o dom, to nigdy w życiu nie żałowałam decyzji, choć kupiłam taki do remontu i koszty tego remontu były trochę szokujące, jak dla mnie. Ale skoro ja, będąc wtedy samotną matką z dwojgiem dzieci w wieku szkolnym, dałam sobie radę z naprawami, przebudową, fachowcami i kredytem to każdy facet zrobi to z palcem w....oku E, nie każdy facet jest taki zaradny...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dark na jutro planuje uruchomienie nowego kanału na YT! I chyba się domyślam o czym będzie! ;0
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niezwiązany z motoryzacją...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie wiem, ale pytał, czy nie szkodzi jak będzie trochę domu i ogrodu widać. Mnie tam rybka, bo i tak jest na view street'cie...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Będzie chyba zielono...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
No to niezły ma pomysł
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
https://www.youtube.com/watch?v=hUQLlB0cEkM - świeżynka, dziś wolne z kursem, bo Dark chce mieć trochę rozrywki przed jutrzejszym pierwszym dniem gimnazjalnych egzaminów, wtorek ma wolny za laureactwa z fizyki i matematyki, ale się na jazdy nie umawiał, za to czwartek bierze wolny od szkoły i ponoć będzie się kursował za dziś... Dalsze relacje ponoć wkrótce...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jest ciagły progres...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A teraz to już połowa kursu za nim, komy, ale nie zdradzam szczegółów. W zasadzie do egzaminu z jazdy jest już przygotowany, ale teoria jeszcze "szwankuje", bo się nie ma kiedy za nią wziąć z powodu szkoły... Strasznie ich cisnęli do tego gimnazjalnego przez ostatni kwartał, ale dzięki temu powinni wypaść super.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo pewnie za egzamin nie płaci z własnego kieszonkowego?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piszę o testach gimnazjalnych... mógłby się dzisiaj uczyć, a on w gierki komputerowe gra z kolegami... Tymi testami na prawo jazdy bardziej się przejmuje i więcej uczył i jeszcze się będzie uczył.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I dobrze, bo luzik przed egzaminem jest mobilizujący...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|