Autor
|
Wtek: YT, to lubię (Przeczytany 919032 razy)
|
|
|
|
anakin
Go
|
https://www.youtube.com/watch?v=nJtVzNUkDNIJestem strasznie tym zajarany od dluzszego czasu. Zwlaszcza HTC Vive prezentowanym na filmie, bo dzieki uwolnieniu od klawiatury/pada daje to glebsze wrazenie znalezienia sie w grze niz - poki co - w przypadku konkurencyjnych VR headsets. Popatrzcie tylko jak sie schylaja lub wyciagaja, by po cos siegnac. <3 I w paru sytuacjach przez chwile "sie zapominaja", ze jednak VR. HTC Vive wymaga wiecej wolnej przestrzeni, ale to nie problem. W kolejnych latach beda musieli jednak wykoncypowac jakies cudo, ktore da rzeczywiste wrazenie poruszania sie bez koniecznosci biegania po calym domu... Ale tej generacji jeszcze nie kupie, jeszcze sie wstrzymam... HTC Vive kosztuje 800 dolcow, to sporo, a gier w pelni dopasowanych do HTC Vive nie bedzie za wiele... Inaczej moze byc w przypadku Sony PSVR, ale tam tylko sie rozgladasz, do poruszania sie jest pad... to nieco psuje wrazenie. No i nie podoba mi sie to ustroistwo, ktore trzyma sie w dloniach... Kolejne generacje powinny byc lepsze... mam nadzieje, ze zostanie to zastapione jakimis cyber rekawicami, to byloby najwygodniejsze.
W gry tak realnie nie gram od 14 lat, bo przestaly w pewnym momencie dawac mi frajde... Ale VR moze to odmienic... Majac 14 lat potrafilem zagrywac sie po 8 godzin dziennie... ten skill w Quake'u i Unrealu...
Tylko co ze wzrokiem w przypadku headsetu VR na glowie przez dluzszy czas? ;>
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
(...) Tylko co ze wzrokiem w przypadku headsetu VR na głowie przez dłuższy czas? ;>
Tylko co z mózgiem w przypadku headsetu VR na głowie przez dłuższy czas? ;> Ale, przeczytałem dzisiaj Twoje wnikliwe analizy sytuacji, wybierasz płynięcie na fali, a nie bycie czarną owcą na wzgórzu, więc to chyba nie problem. Szczepionka na VR:THE ZERO THEOREM Trailer A Movie directed by Terry Gilliam https://www.youtube.com/watch?v=fkHrQ30oT9o
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ale, przeczytałem dzisiaj Twoje wnikliwe analizy sytuacji, wybierasz płynięcie na fali, a nie bycie czarną owcą na wzgórzu, więc to chyba nie problem.
Radzio? To Ty? Pozyczyles nick? No wez mu oddaj... #Zawoalowany_na_Smierc #Markujemy_Sfinksa #Szyfrujemy_posty #Napisalem_sam_do_siebie #Where's_Wally?
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Świata nie znasz. Taką patologię widziałem w rodzimym wydaniu w Gdyni czy Wrocławiu dawno temu.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Świata nie znasz. Taką patologię widziałem w rodzimym wydaniu w Gdyni czy Wrocławiu dawno temu.
Moze powinienem dopisac, ze organizuja sie w grupke, jeden podbiega do ofiary i nokautuje, a pozostali to nagrywaja i potem umieszczaja w necie...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Aaaa jak umieszczają w necie to dużo zmienia i to tak pod okiem googla . Kwestią pozostaje czy pod windowsami czy może pod innymi osami, choć przykład który wrzuciłeś wygląda bardziej na monitoring. W ogóle kolejny windows powinien wyjść z gratisowymi kajdankami bo skoro zawsze znajdzie się element patologiczny to wszyscy mogliby się profilaktycznie zakuć, szczególnie w Szczecinie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I hamulców nie trzeba używać, tym bardzie że nowe i szkoda zużywać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Teraz masz wzorzec poprawnej jazdy się uczyć
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
choć przykład który wrzuciłeś wygląda bardziej na monitoring. A nie, nie, nie. News nie wiazal sie bezposrednio z tym, co napisalem w dalszej czesci, dlatego oddzielilem to wyrazeniem: "W ogole, pomijajac to zdarzenie, (...)" News okreslil to jako "sucker punch" chyba tylko dlatego, ze cios zwalil faceta z nog. Ale idzie sie domyslic, ze chyba wczesniej doszlo do wymiany zdan i stad ta fizyczna agresja. W kazdym razie nie ma to nic wspolnego z "zabawa w sucker puch", o ktorej dalej napomknalem. szczególnie w Szczecinie. A ten przycinek po co? Poza tym raczej zostane juz w New York, bo tu jest tyle miejsc do zobaczenia i tyle roznych atrakcji... Powrot na stale do Polski moglby wywolac u mnie depresje. ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A nie, nie, nie. News nie wiazal sie bezposrednio z tym, co napisalem w dalszej czesci, dlatego oddzielilem to wyrazeniem: "W ogole, pomijajac to zdarzenie, (...)"
News okreslil to jako "sucker punch" chyba tylko dlatego, ze cios zwalil faceta z nog. Ale idzie sie domyslic, ze chyba wczesniej doszlo do wymiany zdan i stad ta fizyczna agresja. W kazdym razie nie ma to nic wspolnego z "zabawa w sucker puch", o ktorej dalej napomknalem.
A więc tym bardziej. A ten przycinek po co? Poza tym raczej zostane juz w New York, bo tu jest tyle miejsc do zobaczenia i tyle roznych atrakcji... Powrot na stale do Polski moglby wywolac u mnie depresje. ^^
To nie był przycinek tylko takie przeniesienie . Pozdrawiam z NY, w którym również zostaję na razie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Do wiosny to może być miasto w ruinie... Bo na 500+ nie ma skąd brać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|