Autor
|
Wtek: YT, to lubię (Przeczytany 918794 razy)
|
Jarek
Go
|
A bo "to o co innego chodzi". Dlatego zacząłeś z tym przelicznikiem od 200%. Przelicznik był przykładem podejścia do życia Kowalskiego Wiadomo że taniej wybierze a nie 200% drożej Bez urazy, przy browarku wyjaśnimy sobie kiedyś wszystko
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale czego nie rozumiesz? Powtórzyłem - Białorusi z tego nie będzie. Przeciwnie. Kowalskiego też nie znasz bo wyda na coca cola po podatku cukrowym i doje atrapą żywności pudełkową z byle dziada amerolskiego. Tak zrobisz Białoruś? A może to ta "tańsza żywność opty" co Doktorowi zostawało extra 100zł?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
Właśnie skończyłem czytać - Tomasz Jakiel - "Rolnictwo regeneratywne", a teraz idę na spacer przemyśleć parę zagadnień zainspirowanych lekturą... Gratulacje dla autora za zwięzłość, jasność treści i formy wydawnictwa.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
startom
Newbie
wiadomoci: 14
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Super - zainteresowani mogą sobie poczytać jak "zielony ład" powinien w rolnictwie wyglądać...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A rolnik po co pracuje, dla przyjemności, czy tylko kasa, kasa i kasa?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak się ma zamiłowanie do danego zawodu i jest się the best of the best of the best, to kasa jest tylko przyjemnym dodatkiem o którą muszą walczyć wyrobnicy.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mam taką prywatną teorię, że każdy nas, każda osoba na ziemi ma ukryty talent (albo nawet parę talentów) ale nie każdemu, przypadkowo było (jest) dane je odkryć. I tak o to ten "boski" pierwiastek daje przewagę nad innymi i powoduje chęć wzmożonego wysiłku i pracy, bo są wymierne efekty! Dlatego Doktor będzie jeden. Einsten, Lewandowski, Senna, Platon, Świątek, Mozart. itd. itd.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tylko, że w tym "zielonym ładzie" nie chodzi o zdrowe produkty rolne i hodowlane, tylko o likwidację naszego (i innych krajów Unii) rolnictwa i import żywności spoza Unii. Bardziej im to się opłaca. A człowiek i człowieczeństwo nie ma znaczenia, tylko kasa i kasa... Ludzie będą potrzebni do przerabiania syfu który będą produ kować w fabrykach niby żywności Oto przyszłość usmiechnietego Europejczyka na hulajnodze ...
|
|
|
|
|
|
|
startom
Newbie
wiadomoci: 14
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bardzo mi miło było przebywać w takim miejscu! Trzeba komisarzy ludowych z Brukseli przywieść, aby zobaczyli na własne oczy jak wygląda przywracanie bioróżnorodności.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oni wolą w eleganckim hotelu, albo innej luksusowej rezydencji posiedzieć...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I "ekspertów" słuchać, jak to "ekologicznie" się produkuje robaki do jedzenia...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Napisałbym artykuł wykazujący szkodliwość robaków w stosunku do zwierząt hodowlanych, ale kogo to interesuje... Zainteresowanych zaś odsyłam do "prawo Rubnera" - gdzie wyraźnie wykazano, że "ekologiczność zwierzęcia" jest tym wyższa im większą ma masę ciała. Komisarze ludowi z Brukseli widocznie nie znają fizjologii, bo zamiast samodzielnie myśleć słuchają "ekspertów".
|
|
|
|
|
|
|
|
|