zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na pewno dobry i zdrowy...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
do czego - ja stosuję to jako dodatek do: - omletów z żółtek - zup z nóżek - czy może raczej galaretek z nóżek na ciepło - do wątróbek - do grillowanego mięsa "dodatek" oznacza nie jeść za dużo i na własną odpowiedzialność. Można dodać jeszcze jakieś formułki. Generalnie każdy musi sobie sam przemyśleć czy może i na jakiej jest diecie. Sos na pewno doskonały dla grupy Vege
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
no ba można kabanosa maczać w słoiczku bezpośrednio, lub taką białą upieczoną w smalczyku doprawić albo i taką prawdziwą wiejską albo do sadzonych żółtek ach ach
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A jeśli tak, to suuuuuuuper dodatek...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moja mama robi podobny tylko z kukurydzą i ananasem z puszki, ale darowanemu koniowi... Wchodzę w płazy, a tam Bufo bufo! To mój ulubiony płaz, piękna, mądra i utalentowana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Moja mama robi podobny tylko z kukurydzą i ananasem z puszki, ale darowanemu koniowi... Wchodzę w płazy, a tam Bufo bufo! To mój ulubiony płaz, piękna, mądra i utalentowana A ja wchodzę na Rusałki nimfocośtam, sztuk 9, a tam jakieś motyle i żadnych babeczek...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...może wszedłeś na fotosik.pl...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak pojadę na koszenie działki może znów ją spotkam Pewnie tak, lubią trzymać się znajomych kryjówek i tokowisk. Przez kilka lat, może ze sześć, pod schodkami domu, w którym mieszkałem, miała kryjówkę ropucha hybrydowa, zielona x paskówka (Bufotes viridis x Epidalea calamita), wyglądała jak zielona tylko z paskiem na grzbiecie Wybito monetę dwuzłotową z ropuchą paskówką: http://e-numizmatyk.pl/ropucha-paskowka-p-62.htmlToads rulez
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Mam z tego roku zdjęcia mrowisk nie wstawione jeszcze i ścieżkę leśną wydeptaną przez mrówki - ale nic z bliska bo obiektyw miałam akurat ze stałą ogniskową i nie mogłam większych zbliżeń robić tak by nie podchodzić za blisko. Ale postaram się wstawić też trochę mrówek - bardzo je polubiłam po lekturze Maeterlincka "Życie mrówek" Tak tą monetę widziałam. Mam gdzieś taką z salamandrą też [zdaje się] Ale chyba będę szła przed kosą by ochronić ropuchę - [ w sumie to ich kilka tam mieszka]
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moja mama robi podobny tylko z kukurydzą i ananasem z puszki, ale darowanemu koniowi... Wchodzę w płazy, a tam Bufo bufo! To mój ulubiony płaz, piękna, mądra i utalentowana A ja wchodzę na Rusałki nimfocośtam, sztuk 9, a tam jakieś motyle i żadnych babeczek... Dla Ciebie mam niebieskiego raka szlachetnego: http://rakszlachetny.w.interia.pl/rak3.htmlTo nie taka niespotykana wariacja u tych dziesięcionogów
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mój syn zbiera 2-złotówki i nie tylko. Ma chyba wszystkie. My ze sklepu mu zawsze nowe dawaliśmy. Nawet po jakieś (okazjonalne, jubileuszowe wydania) stał w kolejce w PKO...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Moja mama robi podobny tylko z kukurydzą i ananasem z puszki, ale darowanemu koniowi... Wchodzę w płazy, a tam Bufo bufo! To mój ulubiony płaz, piękna, mądra i utalentowana A ja wchodzę na Rusałki nimfocośtam, sztuk 9, a tam jakieś motyle i żadnych babeczek... Dla Ciebie mam niebieskiego raka szlachetnego: http://rakszlachetny.w.interia.pl/rak3.htmlTo nie taka niespotykana wariacja u tych dziesięcionogów o bardzo ładny - taki zsiniały
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moja mama robi podobny tylko z kukurydzą i ananasem z puszki, ale darowanemu koniowi... Wchodzę w płazy, a tam Bufo bufo! To mój ulubiony płaz, piękna, mądra i utalentowana A ja wchodzę na Rusałki nimfocośtam, sztuk 9, a tam jakieś motyle i żadnych babeczek... Dla Ciebie mam niebieskiego raka szlachetnego: http://rakszlachetny.w.interia.pl/rak3.htmlTo nie taka niespotykana wariacja u tych dziesięcionogów Dla mnie to jest fuj...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
Mój syn zbiera 2-złotówki i nie tylko. Ma chyba wszystkie. My ze sklepu mu zawsze nowe dawaliśmy. Nawet po jakieś (okazjonalne, jubileuszowe wydania) stał w kolejce w PKO... Ja zbierałam gdy mi jakiś taki okazjonalny pieniądz w ręce wpadł z reszty z zakupów.
|
|
|
|
|
|
|
|