administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie o palec Reniu chodzi w tym tekście.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobra, wciagająca gra.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to pewnie masz rację!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ci, którzy zginęli już się przyzwyczaili...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
A to pewnie masz rację! Ten caly Bandit to lewak, pedofil i serdeczny przyjacieli Adama Michnika Fragment z jego autobiografii „W 1972 roku złożyłem podanie o pracę w alternatywnym przedszkolu we Frankfurcie nad Menem. Pracowałem tam ponad 2 lata. Mój ciągły flirt z dziećmi szybko przyjął charakter erotyczny. Te małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały jak mnie podrywać. Kilka razy zdarzyło się, że dzieci rozpięły mi rozporek i zaczęły mnie głaskać. Ich życzenie było dla mnie problematyczne. Jednak często mimo wszystko i ja je głaskałem…” I wywiad TV z 1982r ‘seksualność dziecka jest czymś wspaniałym’ i ‘uczucie rozbierania przez 5-cio letnią dziewczynkę jest fantastyczne, bo jest to gra o absolutnie erotycznym charakterze’”.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nie szkodzi. Pasuje do profilu gazety
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to pewnie masz rację! Ten caly Bandit to lewak, pedofil i serdeczny przyjacieli Adama Michnika Fragment z jego autobiografii „W 1972 roku złożyłem podanie o pracę w alternatywnym przedszkolu we Frankfurcie nad Menem. Pracowałem tam ponad 2 lata. Mój ciągły flirt z dziećmi szybko przyjął charakter erotyczny. Te małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały jak mnie podrywać. Kilka razy zdarzyło się, że dzieci rozpięły mi rozporek i zaczęły mnie głaskać. Ich życzenie było dla mnie problematyczne. Jednak często mimo wszystko i ja je głaskałem…” I wywiad TV z 1982r ‘seksualność dziecka jest czymś wspaniałym’ i ‘uczucie rozbierania przez 5-cio letnią dziewczynkę jest fantastyczne, bo jest to gra o absolutnie erotycznym charakterze’”. No oczywiście, to kompletnie go dyskredytuje! To tak jak maszyny jądrowe na pustyni, peruka i tajne, zaszyfrowane listy od Clintona Dietę Optymalną... I jeszcze komuch do tego!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Mocne... ale pokazuje jak to działa...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takie pisanie, że Angole atakują Polaków (w mediach) tylko wzmaga takie zachowania. Wręcz je wywołuje. Ile takich incydentów było, że Anglicy mścili się na Polakach? A ile rozrób było Polaków przeciw Angolom? Tego dokladnie nie wiemy, ale zamęt sieją. Wątpię, żeby po tym referendum nagle stosunek Anglików do Polaków się zmienił... Na pewno wolą naszych niż muzułmanów... Oni Polaków potrzebują, bo sami pracować nie chcą...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pogoogluj sobie, to będziesz wiedzieć. Morderstw Polaków na wyspach jest od metra, tylko tu nic na ten temat nie piszą, bo po co uświadamiać, jak jest. Wystarczy wpisać stosowną frazę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Słońce wyszło nie chce mi się googlować w tych niemiecki mediach...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Polacy chleją w pracy Reniu ,a arabska wiara zabrania ,dlatego bilans jest dla niemców prosty i czytelny . A to życiowe media .
|
|
|
|
|
|
|
|