|
|
renia
|
Ponoć na razie tylko na noc zamiast piżamy zakładają...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze na razie patologię można sobie wybierać, a potem będą ponoć przydziały modelowe i kwotowe...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za długie... Nie da się streścić?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Rosjanka z Kazania, muzulmanka, ktora sie znaturalizowala opisuje co wyprawiaja tam muzulmanie. Dziennik jest od stycznia do sierpnia tego roku, czyli przed tymi falami "uchodzcow" i juz sie jezy wlos. Baseny dla muzulman gdzie mozna sie kapac w ubraniach, imam zadajacy islamu w szkolach i minister chcacy isc na kompromis, zaczepianie na ulicy, demostracje etc.. Ostatnie zdanie z pamietnika to "Szukam miejsca gdzie mogę wyjechać. Zdam egzamin i będę szukać pracy bioinżyniera gdzie indziej, byle nie w Niemczech. Jestem Rosjanką, nie mogę pozwolić sobie na takie upokorzenia."
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Jestem Rosjanką, nie mogę pozwolić sobie na takie upokorzenia."
Znaczy ma pretensje, że jeszcze żaden islamista jej nie zgwałcił, czy jak?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale o co chodzi? Przecież dla przykładu w sklepach rtv podnoszą napięcie telewizorom, żeby było "kolorowiej", a później w domu jakby nie to było, co w sklepie... A tu odwrotnie i jeszcze niezadowoleni! Zresztą disel jest do roboty, a nie do auta osobowego...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Fakt, miałem raz w życiu disla i nie zapałaliśmy do siebie miłością, szczególnie zimą.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Rozwiązanie problemu uchodźców jest następujące: wsadzić w samoloty i wyeksportować do Syrii. A wszystkich nowych, którzy dotrą na wyspy greckie - natychmiast na promy i do Turcji.
|
|
|
|
|
|
|
|