Autor
|
Wtek: Uniodebilizmy (Przeczytany 810493 razy)
|
administ
Go
|
Tylko przy poważniejszych naprawach...
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Ale i lodówę miałam długo. Wymieniłam tylko dlatego, że dużo prądu pobierała. Nie wiem, na ile tę nową zaprogramowali. Pewnie na 3 lata?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale i lodówę miałam długo. Wymieniłam tylko dlatego, że dużo prądu pobierała. Nie wiem, na ile tę nową zaprogramowali. Pewnie na 3 lata? Trzy dni po terminie gwarancji
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Słyszałam, że monitory tak konstruują. Jakieś kondensatory blisko siebie, nagrzewają się i po 2 latach po monitorze. Mozna je przylutować w innym miejscu
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
To świnie! Niszczą świat i ludzi
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To świnie! Niszczą świat i ludzi
Kasa! Kasa jest najważniejsza!
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Co poniektórych trzeba wsadzić do tej kasy - raz na zawsze
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co poniektórych trzeba wsadzić do tej kasy - raz na zawsze
"Try walking in my shoes" "Oni" też mają rodziny do wykarmienia i chęć na wakacje
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
A ja myślałam, że już mają dość
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Komentarze ciekawe. Chciwosc dzisiaj napedza wszystko.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A ja myślałam, że już mają dość Niestety, to wina diety Apetyt niektórym rośnie w miarę jedzenia...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Nie wiem, na ile tę nową zaprogramowali. Pewnie na 3 lata? I to jest bardzo mądre rozwiązanie. Komentarze ciekawe. Chciwosc dzisiaj napedza wszystko.
Odezwał się jaskiniowiec. Nie chodzi o chciwość, ale o to, by bydło szło z postępem technologicznym i było jako tako obeznane z najnowszą technologią, a nie stopowało to wszystko wymieniając sprzęt raz na dekadę (10 lat). Wszystko po to, by internet (wszech)rzeczy jak najprędzej stał się faktem i naszą codziennością.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Odezwał się jaskiniowiec. Nie chodzi o chciwość, ale o to, by bydło szło z postępem technologicznym i było jako tako obeznane z najnowszą technologią, a nie stopowało to wszystko wymieniając sprzęt raz na dekadę (10 lat). Jestes kompletnym kretynem i raczej nie przewiduje zmian w tej kwestii patrzac na to co wypisujesz. Mam gdzies twoj postep dzieciaku zafascynowany smartfonami. Najbardziej ceniony sprzet audiofilski to ten, z czasow gdzie nie psul sie w przeciagu roku. To samo jest z samochodami i paroma innymi dziedzinami, gdzie jeszcze zostalo troche zdrowego rozsadku a dodatkowo wraca w wielu dziedzinach moda na retro. Rynek plyt winylowych swieci najwieksze triumfy od 40 lat, bo ludzie cenia sobie dzwiek a nie twoje zakichane "technologie" Jestes niezwykle infantylny w tej swojej fascynacji technologia, ktora cie namierza i szpieguje w kazdej chwili i momencie. No ale czego wymagac od narcyza zafascynowanego filmem Zmierzch o nastoletnich wampirach, Harrym Potterem, manga i wrzucajacego zdjecia loniakow do neta.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ale futurysta-wizjoner jak malowanie!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ba, i to taki hipsterski w dodatku Mozna rozumiec fascynacje nowymi technologiami ale on myli nowe technologie z postepem a to nie to samo. Dla tego dziecka podstawa egzystencji jest internet, no bo co innego? A w srodku beznadziejna pustka, albo raczej pustota bym rzekl Nie wie biedak, ze ktos ma gdzies postep ai tylko wylacznie kasa i zyski beda dyktowac tempo rozwoju. Historia pokazala, ze pare wynalazkow, ktore wyprzedzily swoje czasy zostalo sztucznie przystrzymane, zeby najpierw wydoic na maksa stare rozwiazania. No ale on z pokolenia co lubisiuje filmy na yt a nie czyta ksiazki.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Szkoda czasu, jak już nie raz było widać... Nie dość, że ciasny i ograniczony, to jeszcze dupek, to bydło, te niziny, ci hejterzy, dzieciak sobie coś leczy i przedłuża Ale zabawnie jest czasem rzucić okiem, chyba, że piguła jaka nudna, to omijam.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
))) Kto powiedział, że to właśnie postęp techniczny daje szczęście ludzkości. Na razie widać, że jest odwrotnie. Nie każdy widzi
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
No tak