Diogenes z Synopy
Go
|
o proszę i Assad się odezwał Kwestią nie jest to, czy Europa przyjmuje albo nie przyjmuje uchodźców. Problem należy rozwiązać u źródła. Jeśli los uchodźców rzeczywiście leży Europie na sercu, niech przestanie wspierać terrorystów" - oświadczył Asad, według fragmentów wypowiedzi na antenie telewizji RT. http://stooq.pl/n/?f=991457&c=1&p=0
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Bardzo dobre!! Za wolność naszą i waszą walczą dzisiaj Węgrzy, dosłownie tworząc mur przeciw islamizacji Europy. Dzisiaj, broniąc granicy węgierscy policjanci starli się z nielegalnymi imigrantami, którzy za pomocą kamieni domagali się pomocy. To jak socjalu od Merkel, bo tam zwabieni jej proimigracyjną polityką próbują się przedrzeć. Więc działaniami bojowymi, nielegalnie chcą sforsować granicę suwerennego państwa. Swoją drogą, w imię zasiłków mają ochotę tłuc się z węgierską policją, w imię obrony ojczyzn, z których uciekają już mniej. Tam na warcie stoją kobiety i dzieci.
http://pikio.pl/wojujacy-imigranci-ekonomiczni-won-z-europy/
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Masz pojęcie co może zdziałać 7 latek uzbrojony w AK-47 i kilka granatów?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Małpiarnia rozgoniona, porządek musi być.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Jak się zapłaci, to wszystko można...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Za dwa tys. ojro to tu niejeden też by zastrajkował...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Blackend
|
A mi się ta książeczka nie podoba, bo drukowana za państwowe, czyli skradzione pieniądze i nie będzie mi urzędas ZA MOJĄ PRACĘ wciskał swoich norm moralnych. Kto ma ochotę na murzyna, islamistę, obrońcę krzyża, pedała nic mi do tego, ale wara od mojej ciężko zarobionej kasy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale tu jest Polska, ubóstwo, ruina, więc imigranci to nie problem, bo sami się stąd wyprowadzają. Bo gorzej jak w Syrii.
|
|
|
|
|
|
|
|